una mica de tot arreu

Nadal als aparadors de Cervera (3)

Tornem a visitar aparadors en aquest tercer post dedicat a admirar el que presenten. No sé si m’he deixat algú i voldria comentar que hi ha algun aparador que fa molt goig però que ha estat molt complicat presentar-lo com una imatge atractiva com el cas d’Optica Riera, molt difícil de captar amb un mínim de qualitat.

optica rIERA

Els aparadors que mostren un pessebre sortiran en un altre post en que s’explicarà tots els llocs de la ciutat on hi ha algun pessebre per informar a aqui tingui ganes de visitar-los.

A vegades un aparador et deixa completament captivat per algun element que et desperta la teva atenció. A Rellotgeria- Joieria Puig m’ha passat. Emmig de brillos daurats i plata aquests dos cervolets són tan bonics que, tot i sent petitons, es senten protagonistes del seu aparador.

puig 1

puig 2

Molt boniques aquestes boles decorades que, penjant del sostre de l’aparador li donen elegància.

puig 4

La boutique JUD-GAR s’ha traslladat al carrer Santa Anna i presenta dos aparadors emmarcats amb un voraviu de pedra que queden molt atractius. Són complicats de fotografiar perquè capten totes les imatges de l’altra banda dels carrer per tant aquesta fotografia no representa massa bé la realitat.

corbera 2

Cal entrar dins la botiga per agafar una altra prespectiva. El rètol de l’establiment rep als clients amb un original i modern arbre de Nadal.

corbera 3

Tenim, en un primer pla, una bola gegantina que transorma l’espai donant-li la lluminositat que toca oferir aquests dies. L’interior de la tenda, molt ben dissenyada, compta amb un assortit de gènere abundant i variat per poder triar peces tant per regalar com per consum propi.

corbera 1

Uns aparadors difícils de fotografiar. No sé si pel vidre encarat amb vidre o per alguna altra cosa que no sé copsar costa de captar tot aquest conjunt que Sastreria Miret presenta tant als seus aparadors de davant la Universitat com a la botiga del carrer Santa Anna. Aquestes corones amb aire tradicional són molt decoratives.

miret

miret 1

miret 2

Un extens assortit de roba preparada per lluir aquestes festes, tant per home com per dona, la podeu trobar en aquest establiment.

miret iltima

Aquests tres establiments que tanquen la trilogia mai ens deixen indiferents. Bernaus Herbes, amb l’Eva al davant, ja ens tenia acostumats quan tenia cura de Llibreria Ondara uns aparadors creatius, sovint realitzats amb material reciclat, presentant idees innovadores i molt atractives. Des la nova orientació del negoci segueix oferint aparadors ens els que sempre hi descobreixes curiositats.

Les fotografies han costat de captar l’ambient, per tant m’he centrat en els detalls. Els guarniments de l’arbre han estat fets amb pasta de cuinar pintada. En podeu observar un en que els galets del caldo de Nadal agafen el protagonisme en forma de bola decorativa, acolorida amb un atractiu color granate. Altres tenien l’acabat amb macarrons…

bernaus 1

bernaus 2

bernaus 3

L’aparador de Pastisseria Agustí mai deixa indiferent. Amb una continuïtat admirable, any rere any, sovint l’aparador es renvova i, en dates especials, ho fa seguint la temàtica de la festa: Aquelarre, Sant Magí… El bon gust sempre hi és present i l’oferta de productes, especialment en aquestes dates orientats a presents per regalar, es pot confiar en trobar marques de nivell i de reconeguda qualitat.

agusti 1

Les vitrines de la botiga, donen un plus d’elegància al conjunt.

agusti 2 bona

agusti 3

agusti 5

Uns bonics i originals elements decoratius en platejat, penjats del sostre, acaben d’arrodonir la bona presentació d’aquesta “bombonera”.

agusti 4 bona

Copisteria Travesser és l’aparador de Cervera que més reflexa fets puntuals i actes del folklore tradicional de la ciutat. Sempre molt ben presentat i sovint amb algun missatge escrit al vidre aquestes festes ha utilitzat com a protagonista el paper en diferents textures. Al donar més relleu, des fa uns mesos,  a la part dedicada a papereria això ha estat una idea molt encertada. L’arbre fet amb unes peces de cartró gruixut queden molt ben encaixades formant una estructura ben dissenyada.

travesser 1 bona

Les estrelles, també en paper i amb un acabat especial, donen la benvinguda a aquest focus del carrer que s’ha colat dins l’aparador sense haver estat invitat

travesser 4 bona

Mireu el detall del cartró amb el que està fet l’arbre: resistent i amb un acabat impecable.

carme t 2 bona

Diferents objectes en els que el paper n’és el protagonista es presenten com a regals al peu d’aquest arbre.

carme t 4

Presentats damunt aquest material dóna sensació que estan sobre un núvol que amaga puntets de llum que brillen com estels.

travesser tul

Podem veure papers amb tonalitats i textures molt adients per fer treballs i nadales. Hi ha molt per triar!

carme papers

Una bonica manera de desitjar BON NADAL. Aprofito el missatge presentat amb aquestes lletres amb volum en les que les dues A s’han reconventit en estrelles per acomiadar-me d’aquest post esperant que puguem tenir totes i tots un BON NADAL!

carme t 1 bona ultima

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Google photo

Esteu comentant fent servir el compte Google. Log Out /  Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s

%d bloggers like this: