una mica de tot arreu

Nadal als aparadors de Cervera (4)

Hi ha aparadors que amb petits detalls ens donen el missatge d’aquestes festes. Un objecte posat amb gràcia, un element escollit amb gust… fan que ens transportin al cor d’aquests dies tan especials.

Començo aquest post iniciant-lo amb aquests aparadors per passar a altres que els tenen més grans i per tant amb possibilitats de presentar més racons expositius.

A SXinformàtica hi trobem aquest bonic detall en el que la llum hi juga un paper important i el pingüí, dedicat als infants, hi destaca. Un missatge pels grans i pels més petits donant a entendre que el servei d’aquest establiment està dedicat a totes les franges d’edats.

detalls 6

A Viatges Kariba ens sug·gereixen un regal aprofitant els serveis que dóna aquest establiment i que segur agrairan les persones que es trobin amb un val per un recorregut o una estada tant al país com a l’estranger.

detalls 4

Fàtima des de la seva tenda, ens diu que l’hivern ja fa dies que és aquí, per mitja d’aquest nino tan abrigadet.

fatima

Els objectes antics, especialment si es tracta de joguines, són molt adients per ser protagonistes de la decoració d’un aparador. Aquest tricicle de ferro i fusta presideix l’aparador de Perfumeria Melgosa. Envoltat amb aquest cuc de llum blava i, acompanyat de diferents productes que es venen en aquest establiment, dóna una imatge que ens porta records d’infància…

melgosa 1 bona

melgosa 2

over Bear Travel, a la plaça Sant Miquel, fa sommiar en la possibilitat d’emprendre un  viatge cap als territoris del Pare Noel i als infants els emociona veure la bonica Minnie que els hi obre les portes al món Disney.

viatges mini

A La Farigola hi trobareu quantitat d’objectes per decorar en aquestes festes. També qui vulgui comprar un pessebre aquí en venen. Mireu les aparadors que són com una festa!

detalls 10

El món de les llaminadures, una botiga plena d’encant i que està al número 1 del rànquing pel que fa als infants i als que no ho són -jo en sóc bona clienta-, ha omplert l’aparador de llepolies. En un racó el Tió va fent les seves cagades i, al seu costat, els tres Reis de xocolata et miren amb els ulls ben oberts. Aprofiteu per conservar la tradició del tió i passeu per aquí que hi trobateu el que us falti! Us deixo la imatge d’aquesta caseta que recull l’esperit nadalenc alhora que endolcirà el paladar de qui la compri.

detalls 8

Unes boniques ales d’àngel ens fan volar amb la imaginació ben desperta per tal de triar el que cal per les persones que estimem. Ens les posem i enfilem el vol cap el pis de dalt per tal de trobar meravelles pels nostres infants. No cal dir que parlem de Bolsos i Jugueteria Anna Maria.

anna bona

Gotta sempre presenta aparadors amb efectes de contrast que criden l’atenció. L’estrella, lluenta i de bona mida, darrera la que espien les capses de colònia i perfum tan adients per regalar en aquestes dades, n’és una bona mostra.

gota 2

Així com també aquest arbre vestit d’hivern que contrasta amb els blaus del fons.

gota 1

Finques Fumás ha aprofitat els seus dos aparadors per fer un muntatge que s’assembla als fons marins. Amb aquest color tan bonic, els elements decoratius que s’hi presenten, donen la impressió que flotin dins l’aigua. De nit, amb la llum, resulta màgic!

fumas 1

fimas bona

Les dues “peixeres” destaquen en la façana de l’edifici.

fumas bona

L’aparador de Mundijoc és una festa amb la quantitat de joguines que exhibeix! Aquí només vull recollir l’ambientació pel que fa a la decoració nadalenca que la trobem en aquest arbre molt ben posat i aquests elements platejats que l’acompanyen.

mundijoc bona 1

Petits detalls que fan goig de mirar.

mundijoc 2

Pastisseria Sangrà presenta un aparador amb un conjunt de lots per regalar preparats amb molt encert. Els torrons de fabricació pròpia sempre són un regal que s’agraeix.

sangra 1

Objectes de caire hivernal donen un aire especial a l’aparador.

sangra bona 1 1

Preparat per regalar!

sangra bona 22

Xarcuteria Vilá ens sedueix amb una presentació que crida molt l’atenció. Aquest arbre ens atrapa tot i mirant com va canviant de color.

pere vila 2

Desprén una màgia especial que il·lumina el pessebre que l’acompanya.

pere vila

La Bea de Les Voltes sempre ens té acostumats a veure coses creades des de la imaginació i el bon saber fer d’una artista. L’aparador que va fer aquesta tardor, amb la pluja que regalimava pels vidres, era preciós.  Ara ens barreja els cristalls de neu amb unes boles color de molsa.

bea 1

Fotografiar aparadors és ben complicat però, a vegades, el que s’hi reflexa de propina pot donar un toc especial a la imatge. En aquestes dues fotografies la bonica reixa de la botiga i un fanal del carrer Major hi entren sense demanar permís.

bea 2 bonabona

Patufets ha vestit moltes generacions d’infants dels del dia que va obrir les seves portes al públic. Els seus aparadors, sempre posats amb gust i acurada associació cromàtica, fan que un s’hi pari per tal d’admirar-los.

patufets

Aquestes grans boles platejades donen el toc de festa als conjunts que llueixen el models. El reflexe d’aquesta gran joguina a l’aparador produeix un efecte especial donant un toc de color a aquesta gamma de tons elegants.

detalls 5

Punt Moda un altre establiment en el que els models es vesteixen de festa. El negre sempre és un color elegant que mai falla quan es tracta d’anar elegant.

neus 1 bona

Aquesta composició de boles al costat d’aquest model tan encertat ajuda a donar-li relleu. Un encert que els suports dels maniquís siguin de fusta ja que aporten calidesa al conjunt.

neus 3 bona

A l’aparador d’Estètica Laia un seguit d’obejctes, alguns de caire oriental, ajuden a unificar la composició d’aquest bodegó de Nadal en el que fins i tot el tió s’hi afegeix amb tota naturalitat.

laia arbos 1

Una corona, preciosa, embelleix la porta de l’establiment donant la benvinguda als clients. Feta amb elements molt naturals que podem trobar al camp dóna una fantàstica idea per copiar i fer-se amb una peça decorativa d’èxit.

laia arbos 2

La botiga Adrea, un establiment dedicat a la venda de roba tant per home com per dona, ha tingut molta cura en preparar els aparadors. Uns petits gronxadors amb uns objectes exquisits acompanyen a les peces de vestir adients per lluir en aquestes festes.

anama 2 bona

La mateixa tonalitat de color presentada en dos estils diferents.

anama 2

Aprofitant el gronxador com a expositor s’hi presenta aquest calçat especial que crida l’atenció pel seu disseny.

anama 1 bona

Flors i plantes Noemí tanca aquest post, el darrer de quatre dedicats als aparadors de Cervera. Aquest establiment sempre ha escampat el bon gust arreu i el Marc, veient les composicions que presenta, ens fa adonar que, tirant pel camí de la innovació sap escolllir els materials i la presentació dels centres. Orienta la manera de fer-los seguint aquesta nova tendència que marca maneres de treballar i de disposar els elements totalment diferents a com es feia abans.

En les següents imatges ho podreu comprovar. No us perdeu cap detall!

noemi 1

noemi 2

noemi 4

noemi 5

noemi 7

noemi 8

noemi 10

El Marc ha tingut cura de la decoració del carrer Combat i l’ha encertat del tot. Unes caixes de fusta de grans dimensions contenen un conjunt decoratiu amb elements vegetals de diferents tons de verd. Sembla que hi haurà sort i potser costarà més de fer-ho malbé com acostuma a passar cada any.

combat 1

Crec que ara sí que he completat la ruta d’aparadors que s’han embellit per lluir millor en  aquestes festes. Ahir m’acomiadava sense adonar-me que em quedava un grup de fotografies per posar. Si sabessiu d’algú que m’he deixat agrairia m’ho diguessiu.

Que tingueu Bones ventes i els clients hagin sabut fer Bones compres!

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Google photo

Esteu comentant fent servir el compte Google. Log Out /  Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s

%d bloggers like this: