una mica de tot arreu

Nadal als aparadors de Cervera (2)

Aquest és el segon post dedicat als aparadors de Cervera perquè tots puguem veure com tothom s’esmerça en fer-los diferents i especials per gaudir-ne en aquestes dates.

L’anterior post començava amb un pessebre. Aquest s’enceta amb l’arbre de Nadal que ja ha esdevingut un element de decoració tradicional. A més el missatge que podem llegir ens transmeten un bon desig.

apa 10 bona

Farmàcia Miró sempre té molta cura en la decoració dels seus aparadors. Aquesta flor feta amb paper dóna el contrapunt a aquests productes de bellesa ben adients per regalar en aquestes festes.

apa 9

Passem a trobar-nos amb la flors típica de Nadal: la ponseitia que, des de la floristeria LOrquídea, fa companyia a un conjunt de detalls ben escolits per decorar racons, taules…

apa 4 bona

Les corones sempre embelleixen qualsevol racó. Aquestes estan personalitzades amb petits tronquets barrejats amb plantes d’hivern. Una bona idea que, els i les que tenen manetes, segur que poden tenir-ho en compte.

apa 3 bona

Dues figuretes que desprenen simpatia i tendresa.

apa 2 bona

Una aparador que s’allarga cap a la botiga formant in gran expositor.

apa 1

Passem a una zona molt confortable, fins i tot la paret dóna la sensació d’escalfor. En  temps de baixes temperatures aquestes peces ens embolcallen per abrigar-nos de les fredors. Les trobareu a Merceria Riera.

apa 8 bona

Barrejades amb alguna de més lleugera que potser no escalfarà tant però segur que quedarà molt elegant!

apa 7 bona

apa 16 bona

Peces sofisticades, amb colors de festa i acabats sedosos o amb brocats, fan de bon portar sota un vestit de festa. L’estampat de les mitges dóna un toc d’exotisme a la composició.

apa 15 bona

Òptica Cervera és un establiment que presenta un disseny molt atractiu. Tot ell està ple de detalls que el fan únic. En aquestes festes les lampades s’han vestit de daurat, cosa que potencia encara més la sofisticació d’aquest espai.

optica 1 bona

El moble que presideix l’aparador, en fusta fosca i treballs en daurat dóna un toc de qualitat al conjunt.

optica 2 bona

Aquí podeu veure el treball artesanal amb més detall.

optica 3 bona

Espectacular la decoració de casa Guspí. És una botiga en la que sempre plau mirar els aparadors i que, en aquestes dates, llueixen com mai. El vermell tirant a granatós és el color protagonista d’aquest any. Un color elegant que combinat amb daurats i blanc queda potenciat al màxim.

apa 22 bona

Els productes, selectes i exquisits, estan molt ben presentats dins les seves capses. Les estrelles grans que deixen passar la llum d’estrelles menudes queden reforçades per unes altres de mitjanes amb delicades estampacions.

apa 21 bona

Una capsa amb un acabat encisador i plena de productes exquisits dóna el contrapunt a aquest Pare Noel de feltre.

apa 23 bona

El disseny d’aquestes capses ens fa pensar que estan destinades a bombons de qualitat. Donc no, estan dissenyades per poder-hi presentar productes de xarcuteria, que agafen la categoria de delicatessen. La combinació d’aquests colors, la grafia de les lletres, la textura dels materials… tot plegat dóna una sensació de feina molt ben feta.

apa 25

Aquest bodegó, que la fotografia no ha sabut captar en tota la seva bellesa, ens trasmet un missatge de que, sigui quin sigui el producte, la bona presentació és important ja que per la vista és pel primer sentit que ens entren les coses. Després vindrà el gust que, tractant-se de productes de Casa Guspí, no defraudarà.

apa 26

Aquest establiment ha preparat el seu aparador amb molt gust i ha sabut donar un caire d’elegància en la manera com ha combinat les textures i els colors. Parlem de Menta, al carrer Combat.

apa 14 bona

Una butaca dels anys cinquanta és la protagonista de l’aparador. Amb la fusta platejada i una tapisseria atrevida se’ns mostra com un element vintage amb un toc de disseny contemporani. Al seu voltant,  peces elegants i escollides, esperen per ser lluïdes en  aquestes festes.

apa 12

Els tons grisos en versió plata i antracita són la base en la que destaquen els granates que tant adients hi queden. La llum que aporta aquesta camisa blanca a tot el conjunt el potencia encara més. Atenció als complements que en forma de bolsos, polseres, cinturó…acaben de completar aquest espai expositiu.

apa 11

Aquest aparador va canviant de roba. Sempre ben coordinada mantenint l’estètica del conjunt.

menta 1

menta 2

2 comments

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Google photo

Esteu comentant fent servir el compte Google. Log Out /  Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s

%d bloggers like this: