una mica de tot arreu

Nadal als aparadors de Cervera (1)

En aquestes festes molts dels establiments de tot el món s’esmercen en preparar uns aparadors especials. Donant un tomb per Cervera admiro del bon gust amb que algunes botigues saben mostrar el millor dels seus productes, envoltats amb la màgia de les decoracions nadalenques, tan boniques i atractives.

Començo amb aquest grup que presento avui. N’aniré posant, intercalant-los amb altres posts, fins que quedi completa la informació d’aquesta sèrie que porta per nom Nadal als aparadors de Cervera.

Aquest petit aparador de la botiga Armonia és una finestra oberta a tot el món especial que ofereix aquest establiment. Encetem el post amb aquesta imatge perquè ens mostra l’essència de les festes nadalenques: la Verge, Sant Josep i l’Infant Jesús que són els protagonistes de qualsevol pessebre. Estan acompanyats de la llum com a símbol del naixement.

aparador 3 bona

Els altres motius nadalencs s’escampen al voltant completant la composició.

aparador 2 bona

Encara que no sóc partidària del Pare Noel com a imatge dels nostres nadals,  poso aquest entranyable personatge, perquè sempre hi pot haver algú de fora en que el de la barba blanca, sí que forma part de la seva cultura.

aparadors 1 bona

Parlar d‘Anna Frank és parlar de bon gust i de solucions decoratives personalitzades. Per tant els seus detallistes i elaborats aparadors no són una sorpresa ja que segueixen una línea habitual de qualitat. Però sempre és té la curiositat de veure com són… i aquest any ens han sorprés, entre altres coses, amb uns núvols blanquíssims, plens de regals, que queden contrastats amb el fons fosc de l’aparador.

aparador 11

L’arbre de Nadal llueix impecable al seu costat.

aparador 9

Mireu els detalls amb que s’ha embellit: flors nadalenques i papallones daurades que ens recorden temps de bonança, no de boira.

aparador 8

I la taula parada. Són festes de trobada en les que els àpats en són protagonistes al trobar-te amb la família, els amics, els companys de feina…

aparador 10

La botiga de roba Diferent ha recreat un aparador d’impacte. Amb un moble i una làmpada d’època, l’elegància de dos maniquís i un color de contrast, el malva, han aconseguit un dels millors espais dedicats a aquestes festes.

aparador 13

Mireu aquesta fotografia en la que s’aprecia bé la bellesa de tot el conjunt.

aparador 12 bona

Pel que fa a la roba interior Ada ens regala la vista amb tot un ventall de possibilitats. Des de la roba quotidiana que fem servir per anar a dormir, fins els conjunts atrevits i sofisticats que aquests dies agafen més protagonisme que mai.

aparador ada 1

Amb el nou disseny que ha fet aquest establiment, incorporant aquestes vitrines com a aparadors, cadascuna d’elles sembla un expositor de joieria.

aparador 15

En els que les peces són presentades com a autèntiques joies, ben acompanyades d’objectes, seleccionats amb molt gust.

aparador 16

Atenció al consell de regalar vals. Davant l’indecisió és una bona opció.

aoarador ada 2

Ara sí que el món de la joieria, de la mà de l’establiment Codina, ens entra per la vista. Si el que es presenta està elaborat amb pell, una pell, esplendorosament vermella li fa de coixí. D’això sí que se’n diu cuidar el detall!

aparador 7 bona

Poseu atenció en aquests magnífics expositors on els detalls nadalencs realcen peces especials, diferents, originals i preparades per ser posades dins una capsa que algú obrirà amb emoció i agrairà de cor.

aparador 4

aparador 5

aparador 6 bona

En l’espai dedicat a aquesta marca hi trobareu peces precioses amb un estil ètnic, tan actual i afavoridor. Hi ha un bolso preciós que a moltes ens agradaria trobar-lo al desembolicar un regal!

codina ara

Tanco aquest post amb una visita a l’aparador d’O2xigen. Els que sovintegem aquest establiment sabem que el bon gust de la Montse és infinit. Visitant l’interior d’aquest espai hi trobem una serenor, una elegància en els ambients, una sensació de relax en els complements i sempre, abans d’entrar, ens aturem a l’aparador on hi trobem una composició que és una obra d’art.

Aquest Nadal, sembla que l’aparador s’hagi mimetitzat amb la boira que ens envolta, i que les branques nues dels arbres del carrer, s’aboquin a dins fent companyia a l’arbre platejat.

montse 1 bona

És un engany de la vista ja que el muntatge és exquisit i les fotografies, ni de dia ni de nit, capten la bellesa del conjunt. Llumetes que guspireixen, plomes suavíssimes, tocs de plata i de gris i tres ocells que, cadascun d’ells, és una petita obra d’art.

montse 3

Una recomanació: cal anar a veure-la perquè pogueu copsar el que les fotografies no saben expressar.

montse 2

Al vespre ens dóna un primer pla, separat per un tel màgic, que ens porta a la recepció.

Visiteu-la de dia o de nit… i les altres també! Així veureu el bé que es treballa.

montse nit

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Google photo

Esteu comentant fent servir el compte Google. Log Out /  Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s

%d bloggers like this: