una mica de tot arreu

Lluentors de festa

Totes les ciutats aquests dies tenen un aire de màgia que les envolta. Les fires de Nadal, les decoracions als establiments, les il·luminacions al carrer… tot plegat dóna peu a gaudir donant un passeig. Només mirant… ja n’hi ha prou.

L’imponent muralla de Dalt Vila, a Eivissa, sempre ensenya la seva millor cara i aquests dies, lluny de gentades forànies i ben destacada, sempre fa que al mirar-la quedi clar l’encert que va ser d’haver-la nomenat l’UNESCO, Patrimoni de la Humanitat.

arbre 7

Tota ciutat important ha de tenir una Fira de Nadal. Aquí la trobem aixoplugada sota unes carpes. L’oferta de totes les parades que s’hi troben és molt variada i està orientada a peces tradicionals per la decoració i ambientació.

arbre 15

Els espais mítics, com el Hard Rock Cafè, que fa poc que ha obert les seves portes, enlluerna amb el seu disseny i decoració habituals. Aquestes dates encara fa més goig amb els sostres que han embellit amb molt gust i originalitat.

arbre 13

arbre 14

Fent un tomb pel centre de la ciutat, admirem racons amb decoracions que ens poden donar alguna idea per interpretar-les i personalitzar-les. La llum hi juga un paper molt important. Aquestes, de color blau, transformen un aparador en una zona màgica.

arbre 10

arbre 11

Combinant les llums amb una tela de tul s’aconsegueix un efecte molt “polit”, com diuen a Eivissa en una expressió molt seva.

arbre 9

Aquestes cascades de vidre transparent, resaltades per llums en tulipes blanques, potencien la sofisticació d’aquest racó en el que el negre de fons li dóna un plus d’elegància.

arbre 17 bona

Un objecte d’ús quotidià, com és una cadira, es transforma a l’estar folrada d’aquest material plàstic amb petits punts de llum que li donen una nova personalitat.

arbre 6 bona

Aquesta escultura, feta del mateix material que la cadira, amb molta més llum i d’una tonalitat més càl·lida, és un dels elements decoratius més impactants de la ciutat. Està posada a la muralla a dins d’una mena d’entrada tancada amb una porta amb barrots de ferro. És una composició amb tres figures: la Verge, Sant Josep i l’Infant Jesús. És veu de lluny i realment queda espectacular dins aquesta mena de buit de la muralla. Aquí en podeu veure un detall.

arbre 8

El verd, sempre present en aquestes dates, acompanya racons amb un aire rústic…

arbre 5 bona

… o bé molt més sofisticat al combinar-lo amb el gris que dóna elegància a la composició.

arbre 4

Els arbres de Nadal mai poden faltar! Fets amb teles que segueixen una mateixa gama cromàtica…

arbre 19 bona

… o bé sumant tot un conjunt de petits objectes: ocells, cèrvols…

arbre 2

… estrelles, cors, flocs de neu…

arbre 3 bona

… que, plegats, dibuixen aquest arbre tan bonic. Una bona idea per fer amb galetes, cartrons de colors… només cal posar-hi imaginació!

arbre 1 bona

Aquestes sabates vermelles amaguen també una altra proposta per copiar…

arbre 21 bona

… un arbre creat amb la superposició de boles platejades de diferents mides i textures. Amb una mica de silicona i una pila de boles ja ens hi podem posar! Cadascú amb el seu color preferit.

arbre 20 bona

2 comments

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Google photo

Esteu comentant fent servir el compte Google. Log Out /  Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s

<span>%d</span> bloggers like this: