una mica de tot arreu

Desfilada tardor-hivern 2013 a Cervera.

Dissabte, i ja van nou edicions, vam gaudir una vegada més amb la desfilada que van preparar diferents establiments de Cervera, per tal de mostrar-nos l’oferta que ofereixen per la temporada tardor-hivern.

En general, la posada en escena va ser ben atractiva i, sense adonar-nos-en, les núvies ja tancaven l’acte. Aquesta agilitat és molt important ja que, el que agrada i entreté, si compta amb una dinàmica fluida, és doblement valorat.

Aquest post només vol donar una pinzellada a aquest acte ja que els professionals són els que tenen cura, cada any, de cobrir aquest esdeveniment amb unes magnífiques imatges de tota la desfilada que qui vulgui pot comprar per tenir-les de record.

Demano disculpes per si algun establiment no hi és representat ja que he triat les fotografies que m’han semblat més diferents al típic reportatge d’encàrrec.

Enceto el post amb els infants que sempre ens donen imatges entranyables.

coers 4

comers 5 bona

I segueixo amb aquestes joves, que també van desfilar per Bolsos Anna Mª.

comers 6 bona

He seqüenciat les imatges començant pel que ens treiem o sigui la roba que portem per dormir i, el primer que ens posem al començar el dia: la roba interior.

comers 15 bona

Aquesta estilitzadíssima model de pell de lluna i vinguda de l’est però, ben arrelada a Cervera, ens anima a comprar aquest elegant conjunt de Gues que trobarem a la botiga Ada, de la plaça Sant Miquel.

comers 14 bona

Portar en cabell ben arreglat és bàsic abans de sortir de casa. Cosa que podem aconseguir si ens han fet un bon tall i un bon color.

comers 11 bona

Per tant hem d’haver passat abans per la perruqueria. Com han fet aquestes noies que les ha pentinat la Montse, des del seu local al carrer Travesser.

comers 10 bona

Una imatge suggerent és la que ens transmeten aquests joves tot i lluint un impecable tall de cabells.

comers 7

Els complements juguen un paper molt important en el resultat final d’un oufit. Podem comptar amb Calçats Martí que ofereix una àmplia col·lecció de sabates i…

comers 18 bona

… de bolsos.

bolsos 1

Ara toca preparar la roba. Joves habillats amb molt encert donen el contrapunt a la noia que, en primer pla, llueix la peça més unviversal: uns texans.

desfile 3 bona

Els colors de la tardor donen la paleta cromàtica al conjunt que porta el model.

desfile 7 bona

desfile 8

Fosc contra fosc és un recurs molt utilitzat en reportatges de moda. Sembla que l’elegància del negre dóna un valor afegit a la textura de la tela grisa i al reflexe del cinturó. Aquestes gorres al cap, chapeau!

comers 16 bona

Posen, fins i tot, com professionals.

comers 17 bona

Aquesta bicicleta, que es retalla amb elegància damunt el vermell, va tenir protagonisme en aquest passi.

desfile 4 bona

Sastreria Miret va muntar la desfilada jugant amb les lletres del nom. Canviant-les de posició van sorgir dues paraules noves: ritme i mèrit. Va ser tot un encert!

miret 2

Menta, del carrer Combat, ja s’ha consolidat com un establiment de referència. El que presenta no deixa indiferent! I el ritme de les seves models tampoc!

desfile 6 bona

Aquesta jove que presenta un suggerent vestit vermell de Menta, ens mostra l’elaborat pentinat realitzat per Perruqueria Clenxa, que va tenir cura d’arranjar els cabells de les models que van desfilar mostrant la roba d’aquest establiment.

ultima bona

El tema de la Ventafocs convertida en princesa va ser molt ben escenificat pel grup que va presentar la responsable de maquillatge i tractaments de bellesa de la marca Mary Kay. Amb les coses de fer feina de casa aparcades, cal lluir l’impecable look amb el que es pot anar de festa.

comers 20 bona

Amb l’alegria amb que van representar aquesta reexida interpretació es va acomiadar la desfilada només esperant la cloenda…

comers 21 bona

… amb les núvies que presentava Flors i plantes Noemí.

comers 1 bona

Un parell de joves vestits, amb molt encert, a la manera antiga, van participar en alguns moments de la desfilada. Aquí els veiem al fons de l’escenari, quan ja les núvies es retiraven donant per tancada l’edició de tardor-hivern 2013. Fins l’any que ve!

desfile 1

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Google photo

Esteu comentant fent servir el compte Google. Log Out /  Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s

%d bloggers like this: