una mica de tot arreu

Birraiders, un món a part

Aquest cap de setmana ha tingut lloc una concentració de Birraiders, motoristes,  a Cervera. Apassionats de les motos la seva estètica és molt especial i reflexa bastant la dels “moteros” americans. Aquests que cavalquen amb les motos fent ruta pels estats Units. Harley Davidson és la marca que relacionem sempre amb aquests estols de grups motoritzats. Les motos que condueixen són vistoses i algunes d’elles fins i tot molt espectaculars. Va ser tota una experiència donar tombs observant les màquines i els seus propietaris.

Enceto aquest post amb la Raquel, de Cervera, que cavalca, junt amb el seu marit una d’aquestes Harley Davidson. Sovint el vestuari d’aquests motoristes tenen el negre com a color més rellevant. I sovint també porten uns looks un pèl sinistres o amb aires gòtics.

No és el cas de la Raquel, que estava guapíssima. També vestia de fosc però amb una gràcia especial que feia que semblés fins i tot una model.

raquel

Hi havia unes quantes parades que venien tot un ventall d’objectes molt especials. No eren els típics que trobem habitualment en mercadets.

bi 0

Ja veieu que per comprar en aquesta parada cal pertanyer a un grup on els cànons de vida són molt diferents dels que estem acostumats.

botiga bona

La calavera, tant actual avui en tots els circuits de moda, aquí agafa unes connotacions molt més simbòliques i de pertinença a un grup.

bi 1

Una parada amb moltes samarretes i una gran varietat d’accessoris, ensenyava als que no dominàvem el tema, a aprendre  símbols i estampats que no trobem als circuits habituals de compres. I com a contrapunt, l’estelada.

bi 13

Fins i tots els “bodis” pels bebés  els poden trobar a la seva imatge i semblança.

bi 2

Les motos eren seductores: pels colors, pels dibuixos, per la lluentor dels metalls, pel nom de marca…

bi 6

6 a bona

Com un mirall que t’atrapa mentre fas la fotografia.

bi 10

Blaus llampants…

bi 7

..vermells intensos…

bi 9

… negre i plata en una exquisida combinació…

bi 16

… fins i tot els colors del Barça!

halcones

Les motos arrenglerades feien molt goig. No havia anat cap any a veure aquesta trobada però em va agradar tant veure tot l’ambient que no serà aquest l’últim cop que hi vagi.

bi 15

Gent de Cervera amb una colla d’amics. Entre ells, com que es troben sovint, creix l’amistat. La Dolors, una motera de la nostra ciutat, ens sorprén amb aquesta melena vermella que li voleiava amb el vent.

bi 11

Un grup amb gent molt jove. Cadascun d’ells portava un look digne de figurar al blog de The Sartorialist.

bi 14 b0na

Un altre grup posen molt contents a dins el pavelló. Em va recordar el dia de La Marxa dels Castells. En unes coses tan semblant, en altres tan diferent…

bi 12 bona

Tanco aquest post amb una persona molt coneguda. Jo diria que l’ànima organitzadora d’aquesta trobada. I a fe que no el perdies de vista. Tot i que la caçadora era al més pur estil Birraider, aquest vistós barret rosa, no va passar desapercebut…

Seguirem amb un segon post donant més informació d’aquestes jornades.

bi 3

TÍTOL del proper POST– nº 72.-   Les Dàlies, famós arreu del món.

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Google photo

Esteu comentant fent servir el compte Google. Log Out /  Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s

%d bloggers like this: