una mica de tot arreu

Les Dàlies, famós arreu del món

El mercat de les Dàlies, una de les icones més famosos d’Eivissa, va començar l’any 1954 com a bar de carretera. Als anys 70 funcionava com a sala de concerts i al 1985 van instal·lar-se les primeres 5 parades. Avui en dia n’hi ha unes dues-centes en les que s’hi troba una gran quantitat d’objectes diferents, curiosos, especials, artesanals i totalment allunyats dels habituals circuits comercials.

Està obert tots els dissabtes de l’any. Des de juny a setembre, els dilluns fan la “Night Market”, entre les sis de la tarda i la una de la matinada. Una activitat que té molt èxit i en la que, els restaurants i llocs per prendre alguna cosa, aconsegueixen crear un ambient especial amb la il·luminació i la música. És del tot recomanable viure aquesta experiència de compres i gaudi nocturn.

Els divendres a la nit, en temporada estiuenca, pintors i escultors, exposen les seves obres a l’aire lliure.

Per aquest mercat hi ha passat  gent famosa d’arreu d’arreu del món. Habituals a l’illa com Kate Moss, Elle Macpherson o Naomi Campbell es barregen amb els milers de turistes anònims que visiten Les Dàlies. Si aneu a Eivissa, no torneu sense haver passat per aquest indret. És famós arreu del món pel seu ambient especial que el fa únic i que no trobareu enlloc més.

Imatges del Mercat de les Dàlies fetes a principis de mes.

L’estètica top trendy d’aquestes visitants al mercat, la nena clònica de la mare, contrasta amb el ventall de colors dels objectes d’aires hippies i orientals exposats en aquesta parada.

da 1

Uns bolsets especials que és fan mirar per la seva originalitat i els seus acabats. Fitxeu-vos en el detall de l’ansa.

da 3

Moda Ad-lib, pura essècia eivissenca. La venedora, amb un look molt personal.

da 4

Aquests artesans venen peces totes dissenyades i fetes per ells. Treballen amb un ant suavíssim tenyit amb uns tons especials.

da 5

Botins amb combinats impossibles. Al mercat de les Dàlies trobareu algunes coses que costen molt de trobar en qualsevol altre lloc.

da 6

Mocadors de procedència oriental ornamentats amb brodats.

da 7

Les venedores ja et reben amb un aire distés i els productes que ofereixen, diferents, especials i únics, veureu que després els porten les tops models més famoses.

da 10

Mora es diu la dona del barret. De jove havia fet de model i ja porta molt anys gestionant una parada a les Dàlies. És superfamosa i exhibeix uns looks que criden fortament l’atenció de tothom.

da 11

Estètica anys 60, recordant l’aire hippie. Moltes joves de les que et trobes per allí mirant i comprant, semblen tretes d’una fotografia d’aquella època… Fixeu-vos amb els bolsos que donen aquest aire aire tant informal.

da 13

Com el que porta aquesta jove amb un aspecte  diferent de les anteriors: llueix tatuatges i un atrevit color al cabell. Està comprant una arracada feta amb plomes. Són molt boniques i complementen, amb molt encert, looks estiuencs

da 16

Un altre dia continuaré amb la segona part d’aquest post perquè pogueu veure la quantitat de coses que ofereix aquest mercat tan emblemàtic.

One comment

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Google photo

Esteu comentant fent servir el compte Google. Log Out /  Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s

%d bloggers like this: