una mica de tot arreu

Anem enllestint el 2022

El dissabte 5 de novembre va tenir lloc un acte dedicat a Manel de Pedrolo al cementiri de Cervera. Per commemorar-ho hi van quedar d’una manera permanent uns escrits posats en uns lectors molt ben dissenyats. Xavi Hidalgo va ser qui va conduir l’acte, fent un treball excel·lent, com ens té acostumats.

L’activitat va començar a la porta del cementiri.

I va continuar a l’interior.

La llum de tarda va fer un decorat molt bonic en daurar els arbres que feien de fons.

Els campaners de Cervera van presentar a l’antiga església de Sant Joan un magnífic llibre que recomano, ja que és molt complert i molt ben documentat. Les fotografies de Jordi Prat, fantàstiques. El seu títol és “Campanes i campanars de la ciutat de Cervera”

Havíem vist, l’any passat la Fira del Playmobil al Sindicat. Aquest any es va fer a l’antiga església de Sant Doménec. Va quedar molt millor. Aquest espai resulta ideal per fer-hi qualsevol tipus d’esdeveniment. Va ser un encert recuperar-lo.

En aquestes properes fotografies podeu veure com de bé quedava l’exposició.

A la placeta de fóra hi havia uns inflables per a gaudi dels més petits.

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s

A %d bloguers els agrada això: