una mica de tot arreu

Anem transitant pel 2022

Lluís Felip ens tornà aencantar amb els seus balcons que llueixen tot l’estiu de meravella. Encetem el post amb aquests colors.

Festa de Sant Magí

El diumenge 7 d’agost es va fer la presentació del magnífic llibret que, des de fa molts anys, amb tant encert s’edita uns dies abans de la festa de Sant Magí. Sant Joan estava de gom a gom. També es va presentar el llibre de Ramon Clèries i Mingot: “La Segarra, terra de grans personatges”.

En acabar les presentacions es va inaugurar una exposició amb el nom de “Sant Magí i la Commemoració del centenari de l’entronització de la Mare de Déu del coll de les Savines” que ja s’explicarà en un altre post. Ramon M. Razquin n’era el comisari i va conduir la visita guiada.

Estem a 11 de setembre i tornen les manifestacions de la Diada a Barcelona Alguns dient que seria un fracàs. Obvi que es van equivocar. Hi vaig ser i hi havia moltíssima gent. Aquí podeu veure algunes fotos d’aquella jornada.

La senyora fa cara d’amoïnada. Tal volta volia avançar cap a la capçalera de la manifestació però hi havia molta gent atapeïda i era quasi impossible.

Super estelada.

Rètols penjats als balcons.

Recordant l’1 d’octubre.

Un president gens apreciat.

Quin humor!!!!

Diàlegs amb la Casa Duran va presentar “L’aliment de l’ànima”. Aquesta fantàstica i sorprenent instal·lació feta per Carlota Herebia va ser explicada per ella mateixa en un recorregut interessantíssim. Feu una ullada a les imatges i veureu que curiós, sorprenent i vistós va ser aquest muntatge.

En aquesta mena de drap blanc els assistents podien fer-hi una intervenció personalitzada.

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s

A %d bloguers els agrada això: