una mica de tot arreu

Carnaval 2023 (1)

Dissabte passat va tenir lloc la festa de Carnaval a Cervera. En els pots dedicats a aquest esdeveniment veureu una mica les disfresses. Cap coreografia perquè va ser del tot desencertat que amb els espais grans que tenim els lluïments s’haguessin de fer en un lloc estret i insuficient per la gent que volia contemplar l’espectacle.

Ja sabem que el nostre Carnaval d’Hivern no farà història perquè el que realment entusiasma és el d’estiu. Penso però que va complir amb l’objectiu de gaudir de la festa, especialment pel que fa a la rua, en la que els més petits van ser els protagonistes. Donava la impressió que s’ho van passar d’allò tan bé i se’ls veia molt contents amb les seves disfresses.

El grup que tenia cura de l’organització, deixant apart la localització de les coreografies, molt bé. La decoració del poliesportiu també va ser molt encertada.

El que no puc és donar informació sobre la part de la nit ja que no hi era.

Ambientació del poliesportiu.

El Rei Carnestoltes.

Els seus ajudants, responsables de l’organització.

Els tres col·legis de primària de Cervera van participar e la rua. Resulta que la idea que va presentar el centre “Savines” va ser la millor ja que es fa fer amb el primer premi.

Un premi merescut perquè anaven disfressats de “cotxets de xoc” i, com podeu veure en les properes imatges la disfressa estava resolta d’una manera fantàstica. fins i tot les llumetes pampalluguexaven tal com ho veiem en les atraccions que venen per la Festa Major. Felicitats dons per la idea i la bona posada a la pràctica.

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s

A %d bloguers els agrada això: