una mica de tot arreu

Els Pastorets. Rosa de Betlem. 8 de gener de 2022.

Degut al Covid es va haver de canviar la data de la representació dels Pastorets. Finalment, ahir, 8 de gener, es van poder representar.

Aquest any la direcció s’ha modificat i gran part del repartiment dels personatges també degut al canvi generacional.

La representació va ser tot un èxit, sempre amb algun detall que els fa diferents de cada any. El final va ser molt emotiu ja que Grepp Teatre celebrava 30 anys de la seva fundació. De fet s’hauria d’haver celebrat l’any passat però degut al Covid ha sigut ara que, amb festa grossa, s’ha dut a terme. Fins i tot hi va haver pastís d’aniversari, com podreu veure al final d’aquest post.

L’habitual gran escenari, dividit en tres parts, dóna una importància escènica molt reexida a aquestes representacions que, any rere any, omplen de joia als infants i als més grans.

També hi va haver la participació d’algunes persones que formaven part del públic cosa que resultà ben simpàtic.

Com és tradició, es va acabar la primera part, cantant “les garrofes” per part dels dos pastors, en Buti i en Farra ajudats pel públic.

La segona part, molt dinàmica, porta al desenllaç de la trama i a l’escena final, l’adoració de l’Infant Jesús.

Els tres dimonis principals van tenir una magnífica actuació.

Un moment molt divertit va ser el de l’actuació d’aquest àngel que ja es va presentar dient que era negatiu en Covid.

Aquest any i, degut a la data en que es van representar Els Pastorets, el Patge Reial no hi va ser. Es va trobar a faltar perquè donava molta solemnitat a l’acabament.

Tots els i les persones que van participar a la representació saluden, al final.

Un final amb sorpresa, que va arrodonir aquesta edició. Dos vistosos nombres 30 es van presentar a l’escenari per commemorar que Grepp Teatre ha complert 30 anys. De fet, com s’ha dit, l’aniversari hauria sigut l’any passat però no hi va haver manera de celebrar-ho.

Un dels protagonistes porta el pastís d’aniversari.

S’encén una gran espelma per celebrar-ho!

Marc Graells, David Mora, Gemma Palà i Mariona Dalmases, la darrera generació de responsables de Grepp Teatre, posen amb el pastís d’aniversari.

David Mora i Joan Dalmases, encara vestit de dimoni, han estat els responsables de la Direcció de Els Pastorets d’enguany.

Cal felicitar a Grepp Teatre per la seva trajectòria durant aquests 30 més un, i, especialment per haver tingut cura dels Pastorets que tan entranyables són en aquestes dates. Que en poguem gaudir durant molts més anys i que Grepp Teatre pugui seguir endavant molts més anys més!!!!

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s

%d bloggers like this: