una mica de tot arreu

Cavalcada de Reis 2022 a Cervera

L’any passat ses Màgiques Majestats van visitar Cervera. Resultava emocionant i alhora inquietant la solitud dels carrers de la ciutat. Ells passaven, dalt de les seves carrosses ràpidament per carrers i places, per arribar a recorrer tots els barris i deixar-se veure pels nens i nenes que els esperaven darrere les finestres i als balcons.

Aquest any la seva arribada ha tornat a ser una festa. Els Reis han avançat lentament, com ho han fet sempre, i els infants han sortit als carrers per tal de rebre’ls amb emoció i alegria.

En aquestes properes imatges que poc cal explicar, podreu veure diferents moments dels que s’han viscut a la cavalcada d’avui.

Els infants són els autèntics protagonistes d’aquesta nit. Aquest que espera els Reis als braços de la seva mare representa a tots els que avui viuen el somni més bonic de l’any.

La gran estrella plena de llum anunciava l’arribada dels Reis Mags acompanyats dels seus ajudants, els patges, i de molts paquets plens de regals.

Diferents vehicles portaven una immensa quantitat de paquets que lluïen fantàstics amb els seus envoltoris brillants.

De patges, n’hi havia un munt. Cada Rei portava els seus. Se’n necessiten tants perquè la feinada que els hi espera aquesta nit és grossa. Alguns ja començaven a treballar mentre passava la cavalcada. Pujaven a les escales per enfilar-se als balcons i deixar els regals pels petits de les cases.

Els tres Reis d’Orient, Gaspar, Melcior i Baltassar han desfilat pels carrers de la ciutat i, en arribar a la plaça Major, han baixat de les seves carrosses per anar a tobar-se amb els infants que els esperaven fent llargues cues per donar-los-hi les seves cartes.

Sa Màgica Majestat, el Rei Melcior.

La seva carrossa, a peu de campanar, espera…

Sa Mágica Majestat, el Rei Gaspar. Representat per una dona.

Sa Mágica Majestat, el Rei Baltassar. Representat per un cerverí africà.

Abans de seure cadascun dels Reis al tron que tenien preparat davant la Paeria…

… el Paer en Cap de Cervera els hi ha donat la benvinguda.

Per acabar, només desitjar-vos que, si heu sigut bons minyons i minyones, els Reis us deixin els regals que heu demanat!!

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s

%d bloggers like this: