una mica de tot arreu

Recordant…Representacions del Col·legi Sagrada Família (1)

En aquest post d’avui reculem molt enderrarera ja que la majoria de les joves que hi surten ja no estan entre nosaltres. Les i els que visiteu el blog, si teniu una certa edat, en recordareu moltes. Els més joves molt poques, les que encara viuen.

Com podeu veure sempre, des del Col·legi de la Sagrada Família s’han organitzat coses desde ballets tradicionals fins a una sarsuela. Mireu les properes imatges que donen fe d’això.

Fila 1, dempeus i d’esquerra a dreta: M. Teresa Balcells, Montserrat Bordera (tieta meva que va gestionar la botiga de “Calzados Tribor”. Fa anys que és morta), Montserrat toldrà, Ramona Ribera, M. Carme Cendrós, cecília Molis (d’Ivorra), M. Teresa Cos (vídua de Ramon tasies) i Enriqueta Lloses.

Fila 2: Pepita Castelló, Carme vilà, Paquita Font (dels tallers mecànics Font. Fa anys que van tancar el negoci i va anar a viure a la zona de Girona), Lídia Puig (casada amb Lleó i persona molt coneguda a Cervera) i Enriqueta Gabarró.

9 de maig de 1946. Bibilal, sarsuela en dos actes.

Fila 1, dempeus i d’esquerra a dreta. Montserrat Oliveres (de cal Cinto Oliveres, fusters i amb botiga de mobles al carrer Combat), Maria Blanch, Cinta Rosich (de l’antiga peixateria de la plaça de Sant Miquel on ha viscut fins avui) Carme Piqué, Dolors Carbonell (casada amb Biosca que ha viscut sempre a la casa del carrer Major), Pilar Costafreda (de Vergós), Lluïsa Soteres (antiga telefonista i veïna del barri de Sant Cristòfol), Anna M. Turull (Sra. Granell), Teresina Armengol (de cal Armengol electrodomèstics, casada a Barcelona) i M. Carme Vilalta (coneguda mestra del col·legi Jaume Balmes i casada amb Salvador Noguera).

Fila 2: Nuri Oliveres (germana de Montserrat de cal cinto, fusters i amb botiga de mobles al carrer Combat) i Ignàsia Coma (Sra. del Pere Vilaró, recader que viu actualment al carrer Travesser).

Fila 3: M. Àngels Balcells ( va morir bastant jove i era germana de Montserrat que encara viu al carrer Combat davant de cal Colom), Sala (germana de l’alcalde), no identificada, Montserrats Torrents i Assumpció Farré (Sra. Armengol de la botiga d’electrodomèstics)

Grup de ballet tradicional.

Fila 1, dempeus i d’esquerra a dreta: Montserrat Lloses (de la tenda de comestibles Lloses del carrer combat. Va morir bastant jove), 4 no identificades, Anita Armengol (Sra. Beleta , casada amb el propietari de l’establiment de materials per la construcció).

Fila 2: No identificada, Angelina Foix (casada al Canós)

Fila 3: Maria Novell (que vivia a la carretera d’Agramunt i no fa massa temps que va morir), Conxita Raich (filla de cal Raich de davant de Sant Antoni i casada amb Torrens. Fa molta anys que la seva família nombrosa van marxar a viure a alcalá de Henares) i Francisca Balcells ( de cal Balcells de la rotonda casada amb el fill petit de cal gomá de l’oli. Viu a la carretera de Tàrrega)

Montserrat Lloses, Maria Novell i Francisca Balcells.

Maria Novell.

Curs 1948-1949, tercer curs de batxillerat. Representació que van fer les noies.

Dempeus i d’esquerra a dreta: M. Carme Sentís, Montserrat Carbonell (filla de cal Carbonell del passeig de l’estació), M. Dolors Razquin (filla de cal Razquin del carrer Major i casada a Lleida), Mercedes Novell, Mercè Gabarró (casada amb Salvador Llobet i viu al carrer Ferran el Catòlic) i Marta Domènech (molt coneguda a Cervera).

En primer terme Angelina Guix (que fou mestra de la guarderia Arrel i vivia al carrer Major).

Mercè Gabarró i Marta Doménech.

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s

A %d bloguers els agrada això: