una mica de tot arreu

Recordant…Festa del Centenari del Col·legi de la Sagrada Família

Les fotografies que veureu en aquest post són d’una de les principals activitats que van estar programades per la celebració del centenari del Col·legi de la Sagrada Família i que va tenir lloc al maig de 1963: un grup d’alumnes van presentar una taula de gimnàstica.

Aquí en podem veure algunes quan es dirigien al pati on la van fer.

Les tres últimes són Roser Yago, Rosa M. Regí i Josefina Graells.

El grup d’alumnes en el moment de realitzar la taula de gimnàstica. Aquesta fotografia és poc vista.

A la filera de l’esquerra s’hi veu Pilar Martín, Mercè Gasol, Montse Millán i Carme Bonet. Lea altres no es veuen bé.

A la següent, M. Teresa Tardà, M. Dolors Villarroya, Gené, i M. Rosa Villarroya…

A la del costat Maribel Casulleras, Dolors Jordana, Roser Clot, Puigarnau…

A la de la dreta, Misteri Rivera, M RosaRrubinat, Magda Miró…

Aquesta fotografia és la més coneguda d’aquesta celebració. Al davant hi ha Romi Porredon que va ser l’encarregada de dirigir la taula de gimnàstica.

Filera del darrere i d’esquerra a dreta: Magda Solé, interna de Sabadell, Lurdes Gomá, mare del Bisbe de Solsona, Roser Clot, que viu a Manresa, M. Roser Elias, monja de la Sagrada Família, Roser Montiu que vivia a Barcelona i fa poc que va morir, M’ Rosa Rubinat, que ha viscut sempre a Barcelona, Closa, interna, Llenes?, Josefina Casimiro, interna, Montse Millan que va viure un temps a Cervera perquè el seu pare era director de La Caixa, Trini Minguell de la Curullada i viu a Tàrrega, Anna M. Fitó que, després d’estar molts anys fóra, ara torna a viure a Cervera, Mercè Gasol que es va casar amb un japonès i ha viscut sempre al Japó, Pilar Martin, filla d’un mestres que estava destinat al Col·legi Jaume Balmes i una alumna no identificada.

Filera del mig d’esquerra a dreta: Angelina Estany de “cal Birlota”, no identificada, Josefina Graells, que viu a la Curullada, Elisenda “Lisen” Ferran, que ha estat molts anys professora de català a l’Institut Torroja, Maria Jordana, interna, no identificada, M. Pilar Gené que va anr a viure a Saragossa, Dolors Jordana, interna, Carme Bonet de “cal Delfín”, Rosa M. Regí, que viu a Mallorca, Magda Miró de la “Botiga Nova”, no identificada, Misteri Rivera que va anr a viure a Londres i va morir molt jove, Rosa M. Huguet, Teresa Sala dels “Sala de l’aigua”. Mercè Ricart de Concabella, Roser Yago de “Xocolates Yago” i Dolors Rivera de “Sports Truga”.

No identificada, Niubó, Rosita Manuel de “cal Basté”, viu a Barcelona, Concepció Puigarnau, interna, M. Rosa Villarroya que viu a Portell, Dolors Villarroya que viu a Tàrrega, Maribel Casulleras que viu a Agramunt, no identificada, M. Tresa Tardá que vivia al carrer Combat i fa molts anys que la família va marxar de Cervera i M. Tresa Trilla que el seu pare era fuster i també fa molts anys que viu fóra.

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s

A %d bloguers els agrada això: