una mica de tot arreu

Festa Major Santíssim Misteri 2021. El ball de l’Àliga (4)

Una vegada acabat l’enregistrament de les Completes, l’Àliga de Cervera va fer la seva entrada al temple de Santa Maria per tal de, com ha fet cada any, ballar davant la relíquia del Santíssim Misteri. Sense el caliu de la gent, fa la seva entrada al temple.

L’Àliga sempre balla amb els sons de la Banda de Vent del Conservatori de Cervera. Enguany tampoc ha pogut ser. Com podeu veure, al fons s’estàn preparant alguns dels músics que han tocat a les Completes. Seran ells els que interpretaran la música del seu ball.

La Banda de Vent del conservatori sempre la dirigeix Cesc Grau. Els músics que tocaran a continuació, estan assajant sota la direcció del Director de les Completes, Xavier Puig.

En primer pla, Xavier Puig, Director de les Completes des de fa molts i molts anys. Al fons, podeu veure una part del magnífic altar del Santíssim Misteri.

Tot a punt per l’enregistrament.

L’Àliga espera rebre l’ordre per començar.

Ara sí que s’hi posa. Saluda a ningú perquè l’església estava buida.

El Ball de l’Àliga.

Resultava molt emocionant veure la buidor del temple ja que, cantants i músics, després de tantes hores, s’havien retirat i, a Santa Maria, la solitud omplia totes les voltes. D’impacte!

L’Àliga ja ha complert, una vegada més, el ritual del seu Ball en la Festa Major d’Hivern i, es retira cap al lloc on reposa durant l’any.

Després d’haver-la fotografiat tantes i tantes vegades va resultar ben emocionant poder tenir una fotografia amb la seva companyia.

Amb aquest post queda acabada la informació sobre un esdeveniment que ja forma part de la història de la Festa Major del Santíssim Misteri, de les Completes i de casa nostra. Un altre desgavell provocat pel Covid i que, sortosament, encara que no hagi estat com totohom voldria, al menys haurem pogut gaudir amb la cita de cada any escoltant, des de casa, les estimades Completes.

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s

A %d bloguers els agrada això: