una mica de tot arreu

Grafitis a Cervera. Adib Navarro

Si heu passat pel Portalet o per la Barbacana, entrant per la dreta del carrer Major havent passat per la plaça Santa Anna, segur que us hauran cridat l’atenció la quantitat de grafitis que hi ha a les parets.

El grafiti és una modalitat de pintura lliure, que destaca per la seva ilegalitat, generalment realitzada en espais urbans. Desconec si els grafitis que veureu avui estan fets damunt espais en els que el propietari o propietària hi estan d’acord.

Estan dedicats, la majoria, a Cervera, especialment a l’Aquelarre.

Una porta amb l’orquestra damunt les tecles d’un piano.

Aquesta figura d’un rocker és l’unica que s’hi pot veure en relleu.

Altres grafitis, situats en l’espai abans esmentat.

Quan es ve des del carrer Major, a la cantonada, el primer que s’hi troba és l’escut de la ciutat. A continuació un grafiti dedicat a Cervera Ciutat Pubilla de la Sardana. Les humitats de les parets són un dels principals enemics d’aquest tipus d’art urbà.

Com he comentat, la majoria de parets regalen temes relacionats amb l’Aquelarre. Ho podeu veure en aquestes properes imatges.

Les figures que hi ha al passeig del Portalet són de Diables Carranquers. Molt boniques encara que només sigui un grup de tres.

Molts grafitis no estan signats però no és el cas d’aquests que podem admirar a Cervera. El seu autor és Adib Navarro, veí de la casa que toca a aquest grafiti .

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s

A %d bloguers els agrada això: