una mica de tot arreu

Festes de Nadal 2020. Carrers i activitats (1)

Les Festes de Nadal han estat diferents de les dels altres anys, tot i així, deunidó encara les coses que, amb més o menys encert, s’han pogut fer en aquestes dates essèncialment destinades als més petits.

Tot i que la informació que donarà el blog va començar pel darrer acte, la Cavalcada de Reis, en aquest post s’inicia el recorregut per diferents aspectes del que s’ha fet aquests dies. Primer farem un petit tomb per la ciutat per adonar-nos que, sortosament, els carrers van estar il·luminats amb les decoracions nadalenques que sempre havien sigut habituals en aquestes festes.

Tothom va trobar a faltar, i molt, algun element sigui arbre, ninot de neu o instal·lació especial, davant la Universitat. Era un entreteniment perquè els més petits s’hi fessin fotografies i donava un altre aire a la plaça. Va ser una llàstima obviar-ho!

Fotografies del centre de la ciutat.

Decoració lumínica als carrers.

Aquí s’hi suma la lluna.

Dos moments de la filmació d’un video que es va poder veure la nit de Cap d’Any. Val a dir que aquesta nit va resultar de cara al Campanar d’allò tan trista. Molta gent va sortir a treure el cap per escoltar les 12 campanades i sorpresa! el símbol de la ciutat estava a les fosques. Tampoc, des dels estaments, van tenir cura d’alegrar el canvi d’any amb uns quants sons de petards i llums de colorsja que, si no ho tinc mal entés, els que vam escoltar i veure venien de colles privades que ho celebraven.

Atés la impossibilitat de dur a terme el tradicional Parc de Nadal, que enguany arribava a la 23a edició, des de la Regiduria de Joventut i, amb el nom de “Viu el Nadal a Cervera”, es presentava una programació a la que s’accedia amb facilitat i que explicava totes les activitats que es podien fer aquests dies: conducció amb karts, taller de cuina, paintball infantil, caminada familiar solidària, teatre, gimcana “Descobreix Cervera”, sessió de cinema…

Les properes imatges corresponen a la sortida que es va fer el dia de Sant Esteve: la “Caminada familiar solidària” fins l’ermita de Sant Ermengol. Un trajecte fàcil que va permetre veure Cervera des d’una perspectiva molt diferent a com estem acostumats a gaudir-ne. Les muntanyes nevades del fons ajudaven a millorar la vista. Els diners que es van recollir van estar destinats a la Marató.

Encara que no disposem de fotografies cal esmentar que es va tornar a representar, el dia 27 de desembre, el musical “L’Espill Encantat” una producció cerverina de Jordi Castellà, amb guió de Montse Pont i interpretada per músics del Conservatori de Cervera, amb un notable èxit de públic. Aquest espectacle no estava inclós dins la programació “Viu el Nadal a Cervera”.

L’espectacle dedicat als més petits “Versions per Xics i no tan Xics” va tenir una bona assistència i va resultar entretingut i amb una posada en escena molt acurada. Va tenir lloc el dia 29 al Gran Teatre de la Passió.

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s

A %d bloguers els agrada això: