una mica de tot arreu

Festa Major 2020 (2)

Seguim amb les activitats programades en motiu de la Festa Major. Les sardanes a la plaça Santa Anna són, des de sempre, motiu de trobada i de gaudi. En aquesta edició especial no se’n van poder ballar però sí escoltar en format concert. Un concert que anà a càrrec de la Cobla Selvatana.

La cloenda de la Festa Major 2020 es va anunciar amb un Castell de focs. Va tenir lloc des de diferents punts de Cervera perquè tothom el pogués veure sense fer desplaçaments nocturns: Castell, Sindicat i Pavelló Poliesportiu.

Quan, l’any passat vam assistir a la presentació de l’inici de celebracions del 50è aniversari de la Coral Infantil Nova Cervera vam endevinar que gaudiríem amb activitats molt interessants al llarg de tot un any i, així hauria sigut, si el Covid no hagués fet la seva aparició.

Tot el que s’havia programat no es va poder fer. Sortosament per la Festa Major i, als locals de l’antiga Biblioteca, avui seu de l’esmentada coral, es va poder visitar l’exposició anunciada amb el nom de 50anys36CINCdies, un passeig pels 50 anys de la Coral Infantil Nova Cervera.

En aquestes properes imatges podeu veure alguns aspectes d’aquesta exposició organitzada per l’Agrupació Coral de Cervera

Tanquem el post tirant enrere i anant al dijous de Isagoge per informar del tradicional concert de jazz que, en l’edició d’enguany, anà a càrrec de New Orlinyes Jazz Band.

New Orlinyes va presentar els sons de vell jazz de Nova Orleans cuinats a casa nostra, a foc lent i amb sang jove, des de la riba del riu Segre fins als escenaris.

El concert tingué lloc al Paranimf de la Universitat i s’anunciava un preu d’entrada de 10 euros amb consumició-degustació de les cerveses de Casa Dalmases.

Doncs bé així va ser i, en uns moments en que portar la mascareta en un espai públic amb molta assistència, era del tot important va resultar que molts i moltes de les persones que assitiren a aquesta activitat van estar quasi bé tota l’estona sense la mascareta amb l’excusa de que s’anaven bevent la cervesa glopet a glopet i lentament.

Només puc dir que persones del món sanitari que assistiren a aquest acte es van posar les mans al cap ja que, a més, portes i finestres van estar tancades tota l’estona. La frase que va resultar del tot premonitòria i que va sortir de les seves boques va ser: “Ja veurem els resultats d’aquí uns dies” I a fe que es van veure!!!! Encara que no només fos aquest acte puntual que també, i sumat a les trobades familiars va donar pas al que tots sabem.

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s

A %d bloguers els agrada això: