una mica de tot arreu

Col·legi Jaume Balmes. Portes obertes 2019

El proper diumenge dia 15 de març el Col·legi Jaume Balmes té programada la Jornada de portes obertes. El temps passa que vola i resulta que la informació sobre la de l’any passat encara està per editar. I dóno fe de que va ser molt interessant ja que es va poder admirar, entre altres coses, el treball que havia fet el centre sobre un projecte que girava entorn de la Interculturalitat i que resultà molt actual degut a la diversitat de procedència de molts dels i les alumnes d’aquest col·legi.

b17

Com podreu veure en les properes imatges els mapes,

b2

b3

… les diferents llengües…

b4

b5

… les festes i tradicions…

b6

b7

b8

b9

b10

b11

b12

b13

b14

b15

… tot quedava molt ben explicat amb els textos, les fotografies i els treballs plàstics que acompanyaven.

b16

Una al·lusió al tema de la pau, sempre tan important en les relacions amb els països, comptava amb la lletra de la cançó de John Lenoa: Imagine.

b18

Dins d’una de les aules més petites, durant el temps que es va treballar en aquest projecte, s’hi va muntar un espai chill aut en el que els i les alumnes aprenien costums d’altres països com: la manera que es convidaven a les cases tot i prenent un té amb menta, vestir-se com en altres llocs (es disposava de diferents peces de roba perquè se les poguessin emprovar), gaudir d’un ambient relaxant i…

b19

b20

b21

.. d’un photo call!

b22

Falta molt del que es va veure però, amb aquestes imatges, heu pogut fer un tastet d’aquesta Jornada de portes obertes de 2019.

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s

A %d bloguers els agrada això: