una mica de tot arreu

Va de gats! Vila de Gràcia, Barcelona

La primera vegada que vaig veure un espai dedicat a gats va ser a Thailàndia. El lloc funcionava com a cafeteria i, alhora, podies relacionar-te amb una munió de gats preciosos que estaven per allí.  Mai havia vist tants gats espectaculars reunits en un mateix espai.

Espai de Gats és el primer cat cafè de Barcelona. És un lloc de relax amb la companyia de gats i es troba a la Vila de Gràcia al carrer de Terol, 29.

g12

Tot i que hi pots prendre alguna cosa, de fet, per accedir-hi cal demanar hora i pagar un preu, com una entrada. Podràs treballar amb l’ordinador ja que hi ha una bona conexió de Wi-Fi gratuïta o llegir algun llibre que també n’hi ha a més de relaxar-te amb el contacte amb els gatets i, si et ve de gust, prendre alguna cosa.

g8

Com podeu veure l’interior està molt ben decorat.

g13

Els gats amb els que pots compartir espai són tots ben normalets però també fa molta gràcia de passar-hi una estona. El projecte té un objectiu molt lloable que és trobar una llar definitiva pels gats que estan temporalment al cat cafè i, per altres, que estan esperant a les protectores d’animals. Des de que funciona aquest espai deunidó la quantitat de felins que han pogut col·locar!

g19

Pels més petits, a qui agradin els gats obviament, resulta un lloc d’entreteniment fantàstic.

g10

g4

Els gats estan tots esterilitzats, amb les vacunes al dia i amb un microxip registrat. Les adopcions sempre es trameten amb una entrevista prèvia amb la família interessada, un contracte i un seguiment un cop el gat està reubicat.

En aquestes properes imatges podeu veure alguns dels gats que hi havia per allí el dia de la visita.

g1

g2

g3

g9

g11

g16

g17

Els rètols dels lavabos fan molta gràcia…

g15

g14

Qui vulgui passar una estona amb gats pot contactar amb l’espai per mitjà d’aquest correu: catcafe@espaidegats.com

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s

A %d bloguers els agrada això: