una mica de tot arreu

Mostra de pessebres. Nadal 2019 (3)

Cada any la Mercè Torné fa un pessebre entranyable i meravellós. Aquest any ha estat una sorpresa veure un canvi tan radical. Ella no el va poder fer i en va tenir cura la seva filla, Ester Brescó.

El pessebre que ha fet és del tot especial i les figures, totes pintades i fetes a mà, tenen la originalitat de les coses noves, alhora que mantenen la tradició de formar part del pessebre. El fons, fantàstic, està pintat a mà i, uns delicats punts de llum, li donen protagonisme.

Mireu el reportatge i veure quin encant té el conjunt.

s12

s16

s14

s16

s13

s8

s10

s15

s9

D’aquest pessebre dels germans Clota em va encantar la manera com van fer el disseny de la cadena de muntanyes que es veuen al fons. El paper que va la volta del cel queda retallat i separat, deixant que es vegi la part de sota. Una idea ben original!

s18

s19

Els pessebres tradicionals sempre enamoren. Aquesta composició de tamany reduït, vista a casa de Blanca Cuñé, era d’aquelles que es fan mirar en detall. Feta manualment per la família i, amb unes figures plenes d’encant, donava goig de veure.

s6

s4

s5

A Santa Maria, cada any, fan el pessebre davant l’altar amb unes figures grans que hi lluiexen. Enguany, el pessebre vivent, que hem pogut veure en altres ocasions en acabar la Missa del gall, va canviar de localització. Es va fer en l’altar que es veu il·luminat a la dreta de la imatge.

s1

Una colla de gent jove en van tenir cura i, a més de ser un pessebre vivent, també era un pessebre musical ja que, en directe, vam poder gaudir amb cançons nadalenques. Va ser tot un èxit.

s3

Tots plegats feien molt goig!!!!

s2

 

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s

%d bloggers like this: