una mica de tot arreu

Cervera Capital de la Cultura Catalana. Festival Segamots. Assemblea General de la Confraria de Campaners i Carillonistes de Catalunya (58)

SegaMots és una festa de paraules. SegaMots és barreja de cultures. Sega mots és memòria. SegaMots és temps de trobada. SegaMots és un pam de terra. SegaMots és una petjada. SegaMots és un gra de blat.

Aquest projecte té tres potes: Un cicle de contes a les escoles i les residències anomenat.

Contes a la Catxipanda i tenen una proposta didàctica. Es van dur a terme diferents sessions als Col·legis Jaume Balmes, les Savines i Josep Arques així com també a les residències d’avis de la ciutat.

Pel que fa a la programació inclosa dins la capitalitat de la Cultura 2019 se’n va poder gaudir durant la Festa Major en diferents activitats: A peu de Paeria, A peu de castell i la traca final, altres Herbes.

Ha estat una oportunitat per fer visible l’ofici de contar contes de viva veu, portant una mostra de diferents estils i fer una reflexió conjunta entre aquell qui escolta i aquell qui explica.

 

L’Assemblea General de la Confraria de Campaners i Carillonistes de Catalunya va servir per cloure els actes del 25è aniversari de dita Confraria i per celebrar una reunió extraordinària per debatre el Pla Estratègic de l’entitat per las propers anys.

Aquesta Confraria és una associació que, des de fa 25 anys, pretén aglutinar tots els campaners i carillonistes que es troben dispersos per la geografia catalana, amb l’objectiu de protegir, recuperar i fomentar la tradició cultural i religiosa de les campanes i concretament, aquells usos, costums i tocs particulars de Catalunya. En els seus òrgans de govern, que tenen un funcionament demòcratic i participatiu, hi ha representants procedents de tot el territori.

L’Assemblea va tenir lloc el 28 de setembre a l’Auditori Municipal.

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s

A %d bloguers els agrada això: