una mica de tot arreu

Cervera Capital de la Cultura Catalana. Festival simfònic.Concert de les Orquestres del Conservatori (36)

El Festival Simfònic convida a gaudir d’una manera diferent dels espais singulars que amaguen les nostres ciutats amb tot tipus d’actuacions musicals. El maridatge que proposa el Festival entre la música i l’arquitectura és sorprenent. Arriba ja a la 9a. edició programant 100 concerts simultanis i gratuits realitzats per més de 5.000 estudiants d’escoles de música en 100 espais de Catalunya i Balears. Els joves músics tenen previst interpretar a la vegada la cancó “Fins que arribi l’alba” en honor als padrins del festival d’enguany, Els Catarres.

A Cervera els assistents al concert, que va tenir lloc el 8 de juny, van tenir l’oportunitat de redescobrir l’església de Sant Domènec des d’una nova perspectiva, la que ofereix Mènsula: un diàleg artístic i contemporani a partir de la mirada que diferents artistes proposen a un dels elements arquitectònica més característics de l’edifici de la Paeria com són les seves mènsules.

Al Festival Simfònic de Cervera es van poder escoltar les dues orquestres del Conservatori: l’Orquestra Britten de corda i l’Orquestra simfònica Andreví.

Abans del concert els artistes de l’exposició Mènsula faran una visita guiada per explicar les seves obres.

 

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s

A %d bloguers els agrada això: