una mica de tot arreu

Cervera Capital de la Cultura Catalana. Arquitectour Cervera. 5a. Mostra d’Arquitectura de les Terres de Lleida i 5è Premi Ignasi Miquel (38)

El dia 9 de juny i, en diversos espais van tenir lloc dues activitats: Arquitectour Cervera i la 5a. Mostra d’Arquitectura de les Terres de Lleida i 5è Premi Ignasi Miquel.

Pel que fa a Arquitectour Cervera es van visitar habitatges del centre històric pertanyents a diferents moments constructius, del segle XVII al segle XIX. El recorregut va permetre veure l’evolució tipològica de diferents edificacions que s’adapten a maneres de viure i de projectar-se en relació amb la societat i el context urbà.

Va ser una ruta, dirigida al públic en general i que comptà amb experts en història de l’art i arquitectes que van acompanyar al grup en interios habitualment de difícil accés.

Pel que fa a la segona activitat que tingué lloc el mateix dia 9 de juny cal dir que està orientada a joves arquitectes i distingueix les obres més significatives en l’àmbit de la provincia de Lleida, acabades entre l’1 de gener de 2014 i el 31 de gener de 2018.

L’objectiu de la Mostra d’arquitectura de les Terres de Lleida és difondre l’arquitectura més rellevant realitzada a les comarques de Lleida.

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s

%d bloggers like this: