una mica de tot arreu

Eivissa. Grafittis

A eivissa ciutat es poden veure grafittis arreu. Molt especialment en els murs exteriors d’escoles i instituts que els embelleixen donant-los-li vistositat. El que sí cal dir és que és un art urbà del tot controlat només realitzat en els llocs que pertoca. Per tant dóna la sensació de netedat i ordre ja que no s’embruten portes i altres elements que queden preservats, cosa que en altres llocs no passa.

Per tant es pot dir que el conjunt resulta visualment atractiu i no desentona amb l’entorn sinó que l’embelleix. Pel treball que fan aquests artistes urbans es dedueix que són molt bons ja que els detalls, els colors i el resultat final són del tot atractius.

Cal Cantó és una escola de primària que fa poc ha celebrat els seus 25 anys. com podeu veure els grafittis que la decoren transmeten alegria.

Els grafittis que veureu a continuació estan a la paret d’un centre de secundària i estan signades pels seus autors.

diuen que aquesta senyora és una pagesa de Formenetera. De les poques que vesteixen així encara.El dibuix és d’un realisme sorprenent.

Seguim amb el mural.

En aquesta imatge es veuen les tanques del pati del col·legi.

Una altra paret, en aquest cas molt revindicativa. Va ser pintada en motiu del Dia Internacional de la Dona. Com podeu veure els que l’han pintat ho fan d’allò tan bé. Hiperealisme. Llàstima que al ser en espais exteriors es malmetin de seguida aquests treballs tan acurats.

Un altre centre educatiu. Molt bonic el conjunt.

Els detalls enamoren.

En els llocs on s’hi fan obres sovintegen aquest tipus de grafittis menys convencionals.

Els retrats de personatges coneguts o no també s’hi troben escampats en diferents llocs.

Àngel noeto, el que va ser 13 vegades campió del món. Al lloc on va tenir l’accident que li va costar la vida, a la carretera que va a Santa Gertrudis, li han fet un mural espectacular. Aquest està en una paret d’Eivissa, com els de tota la resta del post d’avui.

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s

A %d bloguers els agrada això: