una mica de tot arreu

Quatre joies, un nou establiment al carrer Major

Sempre és un motiu d’alegria veure que la gent s’anima a obrir establiments nous i, si el lloc és el carrer Major, abans tan sovintejat, encara ho és més.

La botiga Quatre Joies ja ha obert les seves portes tot i que la inauguració tindrà lloc el proper dissabte. Els resposables són: Mireia Fusté, Anna Garcia, Carles Molins i Sandra Pontnou. Són joiers i, des d’aquest lloc arranjat amb molt encant, ofereixen per a tothom treballs per encàrrec i personalitzats, dissenys propis i produccions curtes. Tot un luxe a uns preus molt atractius.

Aquest és el logo de l’establiment que es pot veure a la porta d’entrada.

Estarà obert de cara al públic els divendres, dissabtes i el diumenge al matí.

Moltes i molts recordareu que en aquest espai hi havia “la planxadora”. En la posada a punt s’ha tingut molt en compte de respectar el lloc tal com se’l recorda. El sostre, de considerable alçada, s’ha pintat d’un bonic color blau que ens recorda un cel. Al fons, la mateixa finestra que hi havia, hi destaca amb els marcs pintats de blanc.

A l’altra banda s’hi pot veure la finestra que dóna al carrer Major. Un parell de globus de paper pengen d’aquest cel, i semben dues llunes il·luminades. Tot plegat queda molt bé.

L’aparador presenta un disseny molt depurat. Minimalisme al servei de l’art. Ferro, fusta i vidre fan un combinat ideal per exposar les peces.

Aquestes campanes de vidre protegeixen i donen protagonisme als bonics dissenys que ofereixen aquests quatre joiers.

A la paret s’hi pot llegir aquesta frase que transmet el missatge de que, a part de les peces que es mostren a la botiga, s’en pot demanar qualsevol altra per encàrrec i fer-la personalitzada.

Un parell de cadires amb acabat decapat descansen damunt de les rajoles hidràuliques originals.

A continuació, un mirall amb el mateix acabat de les cadires, està col·locat al damunt d’un moble amb molts calaixos per guardar joies. Permet veure com queden peces que algú es vulgui posar: arracades, collarets…

Al costat d’aquest bonic centre floral, que reposa damunt un vitrina que ens recorda les dels antics hospitals, s’hi veu un dels quatre llums que il·luminen els expositors que hi ha a l’altra paret. Atenció a aquestes lampàdes perquè són molt originals i gens vistes. A la imatge no es veu prou bé l’encertat disseny.

Una part de la paret s’ha deixat amb la pedra vista. Els expositors estan col·locats damunt un fragment d’un tronc d’arbre que vola lliure amb el suport d’un ferro clavat a la paret. El contrast amb la pedra, la fusta i el vidre resulta ideal.

En aquestes properes imatges podeu veure algunes de les peces exposades. 

En el cas de que tingueu alguna pedra que us agradi o algun petit objecte que us enamori, us faran un disseny personaitzat i únic per tal de que en pogueu gaudir.

Observeu l’originalitat d’aquests anells que es veuen a l’esquerra.

Cal celebrar la nova apertura d’aquest establiment al carrer Major i donar la benvinguda i felicitar a les persones que l’han fet possible tot i desitjar-los-hi èxit.

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s

A %d bloguers els agrada això: