una mica de tot arreu

Jordi Prat fotografia la festa dedicada a Marc Márquez (3)

En primer lloc, i una vegada més, dóno les gràcies a l’excel·lent fotògraf cerverí, Jordi Prat, per permetre que publiqui part del reportatge que va fer aquest passat dissabte i que recull l’acolliment que va tenir el pilot cerverí, Marc Márquez, en la celebració del seu setè campionat del món.

El grup de percusió dels Bombollers van ser els encarregats de posar música a la rua.

Marc i el seu equip, com cada vegada que hi ha hagut celebracions, i ja van set, recorreran la distància que hi ha des de la Universitat fins la plaça Pius XII dalt d’aquest camió que els hi dóna visibilitat.

Des del meu punt de vista la sortida d’enguany va ser la millor. La Universitat com a fons, resultava un valor afegit i, el parell de petards que van il’luminar la fosca volta del cel i van marcar el moment de sortida,  van ajudar a fer-ho especial. També s’hi afegí l’escampall de serpentines vermelles que una màquina anava llençant enlaire.

De gent, n’hi havia molta, però tot va estar ben controlat, especialment la sortida ja que hi havia unes tanques que marcaven molt bé el pas del camió.

Saludant.

Enfilant el carrer Santa Anna, en una marxa lenta però gratificant. En aquesta edició, fins i tot el temps, va anar a favor de la festa.

Mirant enlaire cap a la gent que veia passar la rua des dels balcons.

En arribar a l’alçada de la plaça Santa Anna el grup, encapçalat pel Marc, va baixar del camió i es va posar a ballar a peu de carrer amb l’animada mùsica dels Bombollers i sota la mirada del cèrvol Tibau que, com cada any fa en aquesta festa, portava el casc i la del cap-gros que representa “Xapi” Carbonell, fundador i ànima dels Bombollers.

l‘Àlex Márquez celebrant amb el seu germà aquesta setena victòria.

De nou dalt del camió i ja a prop de la plaça Pius XII on hi havia l’escenari, dues grans pantalles i unes grades per veure millor la cloenda d’aquesta rua.

Viva la vida i endavant amb la celebració!

Magnífica imatge que dóna fe de com la gent va respondre a l’homenatge.

Aquí es veu ‘escenari i una de les pantalles gegants per poder seguir bé l’acte.

Si mireu cap els pisos coneguts com de la “Caixa” veureu que, a una considerable alçada, s’hi trobava un llaç groc gegantí amb una frase escrita en anglès demanant la llibertat dels presos polítics. Tothom el va veure així com també les dues pancartes que estaven penjades a la torre de la Universitat que dóna a aquesta plaça des d’on es van llençar una gran quantitat de globus de color groc.

Els fets històrics i que conmouen molta gent no es poden obviar.

Espectacular imatge que dóna fe de la vistositat de l’acte.

La suma de tots ha fet possible la victòria i, l’alegria queda palesa en aquesta imatge.

Preciosa!!!!!!

Espectacular!!!!

Com a cloenda, uns quants petards que van posar color a la nit, anunciaven l’acabament d’aquesta rua d’homenatge al Tro de Cervera, Marc Márquez, set vegades campió del món.

Esperem que n’hi pugui haver una altra celebrant un vuitè títol.

 

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s

A %d bloguers els agrada això: