una mica de tot arreu

Diada de Tots Sants al cementiri de Cervera. Any 2018 (1)

El temps, tot i que semblava el contrari, va acompanyar un any més la Diada de Tots Sants al Cementiri de Cervera. A continuació podeu veure el cartell que, amb un disseny de Xavi Miret, informava de les activitats programades.

El servei de venda de flors a l’exterior del cementiri ofereix la comoditat de poder comprar triant entre una varietat d’ofertes.

El Servei de Suport al Dol de Ponent oferia informació pels adults.

També pels més petits

… que podien participar en un taller.

Creuar la porta d’aquest recinte significa entrar, en aquesta jornada, en un espai ben arranjat, que fa molt goig i en el que s’hi ofereixen activitats de caire cultural i alguna novetat rellevant que ja s’explicarà.

Sempre sorprenen, en fer el recorregut pel recinte, troballes com aquestes…

En la zona dedicada a espai expositiu hi ha una mostra permanent de làpides antigues i una exposició de fotografies.

La d’enguany és la segona que es dedica a “Persones rellevants que estan enterrades al cementiri de Cervera”. La primera va estar dedicada a Josep Solsona i la d’aquesta edició a Claudi Gómez Grau. Claudi, junt amb el seu germà Frederic han estat els protagonistes d’un gran exposició a la Filmoteca de Barcelona. És per aquest motiu que s’ha triat la seva figura que, a nivell cerverí, va tenir una important participació en diferents activitats locals.

Cal recordar que és el sisè any que es fa aquesta mostra fotogràfica i que en té cura l’Associació Cultural el Campanar de Cervera sent el Comissari de l’exposició Ramon M. Razquín. Del muntatge n’han tingut cura Carme Bonet i M. Rosa Villarroya.

Curiosament Josep Solsona està enterrat en un mausoleu edificat just al costat d’on descansen les restes de Claudi Gómez Grau.

En aquestes properes imatges podeu veure l’espai expositiu que va ser molt visitat i comentat.

 

 

El temps, tot i que el dia s’encetà amb boira i fred, va fer un canvi i va resultar una jornada assolejada i molt agradable cosa que va possibilitar que la influència de gent al cementiri fos important.

En aquesta fotografia, feta des d’un racó molt reeixit, es veu on està situat l’espai on s’hi exposen les fotografies.

En el proper post es completarà la informació sobre aquesta Diada al cementiri de Cervera.

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s

A %d bloguers els agrada això: