Després d’una estona de música i, com és tradició, una colla de diables, en aquest cas la Colla de Diables Voramar del Serralló de Tarragona, van ser els que van tenir cura del correfoc que avisa i recull la gent per assistir a la Invocació i aparició del Mascle Cabró,i que segueixen el trajecte des de la plaça Santa Anna fins cal Racó.
Els escenaris que s’havien muntat per l’espectacle resultaven molt espectaculars. Vam entendre el per què de la participació dels gegants de Guissona a la cercavila. Molts dels elements recreatius en l’escenificació de l’Atlàntida procedien de la festa romana que cada any celebren en aquesta localitat veïna.
Com podeu veure la sensació d’estar submergits ens fons marins es va aconseguir plenament.
Els peixos semblava que nedaven en aquest mar tan real.
Aquest muntatge resultava del tot espectacular, fins i tot una font funcionava d’allò tan bé. En aquesta zona hi havia els músics que, en directe, tocaven temes de la Companyia Elèctrica Dharma.
Els peixos, que es movien, els cavallets de mar, que encisaven i, una espècie d’animal marí amb boca de balena, transitaven per aquests fons marins on l’Atlàntida hi estava submergida.
L’arribada del Mascle Cabró tancarà l’espectacle. Es presenta cavalcant damunt aquesta mena de drac amb un cap molt fantasiós.
Travessa tot l’espai de la plaça submergint-se en la blavor i, amb la companyia dels animals marins.
En acabar el recorregut es retira per un lateral.
El correfoc torna a omplir de llum, soroll i gresca la plaça.
El grup que interpreta música catalana, Pastorets Rock, és el que va tocar a cal Racó entre un acte i l’altre.
Com és habitual la seva música engrescà tothom.