una mica de tot arreu

Carnaval de Secà (4)

Totes les comparses i els grups de percussió van tenir la possibilitat de fer els seus lluïments davant el nombrós públic que omplia la plaça Major i, especialment, davant el jurat que els havia de qualificar.

Medusa vista per transparència d’una altra medusa…

Aquesta comparsa fa la seva actuació.

La presentadora, a part de fer-ho perfecte, anava “divina”. Com una banyista d’aquells anys vint, cofada amb una pamela ideal, quedava molt ben integrada en la temàtica del Carnaval d’enguany.

Tothom va quedar enamorat d’aquesta comparsa que es presentava amb el nom de “20 Beach club”. Sembla que el jurat també. El vestuari, l’alegria que desprenien, la gràcia en el ball i el record dels feliços anys 20 van ser determinants pel premi que van tenir. (En el seu moment el blog informarà de l’entrega de premis).

Foto de grup.

Primers plans que enamoren!!!!

“La Segarrense” encara va traginant el seu peix fresc, amb balança inclosa, en aquesta parada que demana “Llibertat pels peixos polítics” L’humor no ho por faltar en una festa com aquesta.

 

Aquesta pobra tortuga perseguida per un parell de joves amb patinet s’arrossega per terra defentsant-se com pot dels seus enemics. La comparsa es presentava amb un nom una mica complicat: “Tol·l i Matol·l. Domingos al sol”. 

Frescura, alegria i color és el que transmet aquest grup que sembla vingut de terres llunyanes i exòtiques.

Es presentaven amb el nom de : “Trikihawaianks”.

La plaça es mostra amb totes les columnes i altres elements folrats de groc. Aquesta pilastra s’adiu amb la vestimenta d’aquest jovenet que fa un descans, recolzant-s’hi.

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s

A %d bloguers els agrada això: