una mica de tot arreu

Eivissa. Hotel Hard Rock

Amb el nom de Hard Rock trobareu una cadena de bars que es troba a les ciutats més importants de tot el món. La seva principal característica és la de donar culte a les estrelles de la cançó. De manera que, en tots els Hards Rocks, sempre, com a principal motiu de decoració hi ha, en vitrines, peces emblemàtiques de músics de diferents èpoques.

A Eivissa el típic Hard Rock està al centre de la ciutat, al cèntric i concorregut passeig de Vara de Rey, però la illa compta amb una altra instal·lació excepcional que amb  aquest mateix nom acull un hotel.

Està situat a costat de l’Usuhaïa, a la platja de’n Bossa, i els dos establiments formen el tandem més luxós de l’illa. El que no es troba a Eivissa, pel que fa a la sofisticació, no es troba enlloc.

Aquest hotel compta amb el famós espai, Sublimation, que funciona com a restaurant, està dirigit pel chef Paco Roncero. Aquest presenta una proposta per emocionar el cinc sentits al voltant d’una bona taula i ofereix un sol menú de degustació només per 12 persones. El menjar, acompanyat d’un sofisticat muntatge audiovisual, té el rècord en ser el més car del món. Qui vol gaudir-ne ha de pagar 1500 euros més IVA. Obviament està destinat només a les grans fortunes!!!!

Edifici principal de l’hotel Hard Rock

A la zona de l’entrada, diferents objectes de gent del món de la música, es mostren en unes originals vitrines.

Una jaqueta que fou de John Lenon, un dels components del mític conjunt The Beatles.

Una harmònica de Bob Dylan.

Aquest muntatge, en format gàbia gegantina, es fa servir com a expositor de vestits de famoses cantants. Resulta un recurs decoratiu del tot vistós i sorprenent.

En primer pla un bonic vestit de la cantant americana Britney Spears.

Fantàstic aquest vestit de Rihana.

Dues peces que portà en les seves actuacions la cantant colombiana Shakira.

En aquestes properes imatges podeu veure diferents ambients de relax.

Els usuaris de l’hotel disposen de diferents zones per banyar-se. En aquesta imatge  podem veure un bonic racó per qui vol estar en un espai més recollit.

Hi ha una zona molt exclusiva dissenyada al voltant d’una espectacular piscina en la que s’hi veu el logo de l’establiment al fons.

En aquest espai, l’hotel funciona com a duplex, com podeu veure amb aquestes escales que conecten dues plantes.

Aquestes “tumbones” d’obra queden sumergides dins la piscina. Resulten pefectes per refrescar-se.

Una manera ideal de bronzejar-se sense acalorar-se.

La barra del bar segueix el mateix procediment. Dempeus a la piscina, els clients poden prendre les consumicions. Uns seients submergits dins l’aigua també tenen la funció de refrescar. A Eivissa, a l’estiu, hi fa molta calor.

De nit, tot aquest entorn resulta molt lluït.

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s

A %d bloguers els agrada això: