una mica de tot arreu

Vestim Segarra. Desfilada a Montfalcó Murallat, una joia medieval (3)

Com heu pogut veure Montfalcó Murallat es va vestir de festa major per acollir aquest esdeveniemnt que, amb le nom de Vestim Segarra, un grup de dissenyadors/res de la comarca van presentar les seves propostes en el vestir i els complements.

Tenient en compte que hi havia professionals de la imatge que tenien cura de fotografiar tota la desfilada aquí només hi trobareu unes imatges de moments puntuals, que expliquen com va anar l’acte. El reportatge de cadascuna de les peces presentades és el que els hi pertocava fer a ells per encàrrec.

Aquest és el cartell que anunciava la desfilada.

Aquí podeu veure els responsables en el moment de la seva presentació, abans de l’inici de la desfilada: Contrafort, Gemma Oriol, Marina Codina, Marta Huerta, Mireia Rius, Seyart i Sindy Bloom.

Els carrers van servir de passarel·la. La pedra, les arcades, les portes…lluïen tant com les i els models.

Fotografiant el fotogràf amb les models que estan posant per la seva càmera.

Els espectadors van omplir tots els espais disponibles i molta gent va haver de veure la desfilada dempeus.

Observeu el detall de les tassetes de porcellana que penjaven d’aquest arbre com si fossin fruits.

La bellesa de l’espai, pedra i ceràmica, en el renom de la casa, són un bon fons per la captura d’imatges.

El grup de models, en acabar el passi, s’agrupen amb la dissenyadora al centre de la placeta tot i posant per tenir.ne el record.

Com podeu veure quedava fantàstic. En fer-se fosc, la il·luminació també es va afegir a donar bellesa al conjunt.

Cadascuna de les i els models es situaven en aquest, punt fent una petita parada i mirant cap a la fotogràfa, que tenia cura de fer el reportatge.

 

Un recurs ben atractiu va ser la projecció del nom del dissenyador/a damunt la paret de pedra per tal de que tothom el pogués visualitzar.

Com podeu veure tot resultà perfecte i cuidat al detall. Aquests dos elements decoratius emmarcaven, tot i destacant amb el seu color, la fotografia de grup.

Un esdeveniment de 10!!!!!

En acabar la desfilada tothom va passar a l’exterior del recinte medieval on es va servir un refrigeri del que en van tenir cura els responsables de La Moderna, L’Hort del silenci i el Kok. Presentant productes de proximitat resultà una excel·lent cloenda d’aquesta festa tan lluïda. L’apartat de les begudes anà a càrrec de Vins i Licors Carbonell que per cert estrenaven unes copes amb el nom de l’establiment gravat. Tot un detall!!!

Amb l’església i el seu entorn lluïnt un vistós bany de color i amb els llums en format bombeta, que hi feien tant bonic, va resultar un marc ideal per cloure aquesta inoblidable posada en escena.

 

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s

A %d bloguers els agrada això: