una mica de tot arreu

Eivissa. Sluiz store (2)

Acabem de donar un tomb per aquest espai en el que els objectes que tenen a la venda són molt especials, sorprenents i únics. A Palma se n’hi troba un d’aquests establiments i, l’altre que hi ha a les Illes Balears, està a Eivissa tocant al bonic poble de Santa Gertrudis de Fruitera. És fàcil de localitzar-lo ja que al davant, en un camp, hi ha les figures d’unes vint vaques blanques amb taques blaves que ja impacten a tothom que passa per allí. En altres llocs, no massa, d’arreu del món, també hi ha espais Sluiz Store.

L’impacte visual està servit en aquestes gerres de terrissa a les que se’ls hi ha canviat l’aspecte amb una pinzellada d’un color potent.

Més color en aquests bonics recipients.

Cal dir que el color en els objectes és una de les apostes d’aquest store. Recipients d’origen africà que estan folrats amb un acolorit treball d’artesania.

El binomi blanc i blau no hi pot faltar en un lloc on el mar hi és tan present.

La sofisticació del daurat també hi sovinteja en diferents objectes.

El vidre, recuperant antigues formes habituals als menjadors de les cases als anys seixanta, també hi fa acte de presència.

Més vidre. El color n’és el protagonista absolut.

Taules tradicionals que amb aquest color tenen un aspecte completament renovat.

Un encant tota la col·lecció de cactus. El color en torna a ser protagonista.

Per aquest estiu, les cistelletes de plàstic que s’havien portat ja fa una pila d’anys, són imprescindibles si es vol seguir la tendència. Com sempre, Sluiz Store, ha dissenyat uns models especials amb uns colors que no deixen indiferent. Hi ha afegit, dins del mateix estil, recipients per posar-hi testos.

Creant ambients són personalíssims. Sempre amb el color com a protagonista.

Aquest espai, que resulta increïble, funciona com a cafeteria, bar i restaurant. Per copsar tot el que el decora cal passar-hi una bona estona.

Un racó per menjar o beure.

Detall de la decoració. La imaginació que tenen els responsables d’aquest establiment és del tot sorprenent i gens habitual. Ells són la diferència!!!!!

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s

A %d bloguers els agrada això: