una mica de tot arreu

19a. Marxa dels Castells (2)

La Marxa dels Castells va comptar amb uns 1900 inscrits , dels quals van sortir 1747.. D’aquests van conseguir acabar la prova fins a Guissona un total de 1365 dels quals 521 eren dones i 844 homes.

A Cervera, que aquest any era el punt de l’àpat fort, van abandonar més de 300 marxistes, que després del bon dinar que hi havia van decidir que ja en tenien prou.

Pel que fa als temps d’arribada van ser: entre 4 i 5 hores, 10 persones, entre 5 i 6 hores 36 persones, entre 7 i 8 hores, 60 persones, entre 8 i 9 hores, 133 persones, entre 9 i 10 hores, 221 persones, entre 10 i 11 hores, 375 persones, entre 11 i 12 hores, 368 persones i amb més de 12 hores, 59 persones.

La informació que dóna el blog sobre la Marxa dels Castells d’enguany és molt poca ja que per altres compromisos no es van poder més fotografies. Per tant amb aquestes imatges de l’arribada de la gent que feia la Marxa corrent queda enllestit tot el que es pot explicar.

La majoria d’aquests marxistes són de fóra Cervera i, per tant, és impossible trobar els temps que van fer. Cal recordar però que aquesta activitat esportiva no és una competició i, per tant, el llistat de persones i temps, que es troba a la web del Centre Excursionista de la Segarra, ve donada per ordre alfabètic.

A l’esquerra es veu una instal·lació preparada per qualsevol problema que hi pugui haver.

De Cervera, David Alcobé Bosch que va fer un temps de 4.46.39.

Arribant al control de Cervera. Aquests ja han fet una bona part del trajecte. Els hi queden només 17 km. per arribar a la fi de la Marxa dels Castells.

Tothom amb el got a la mà va refent-se bevent suc de fruites o brou ben calentó, que s’agraeix.

De Cervera, Jaume Bové Trullols, del que no es disposa de fotografia perquè no va entrar al Pavellò va fer un temps de 5.22.11.

Xavier Villarroya Guerrero, de família cerverina i que resideix a Portell, va fer un temps de 6. 22.51.

Queda tancada aquesta informació amb la imatge de Montse Martí i Nyaco Pro. Són una parella que participa habitualment a la Marxa dels Castells. Aquest any, per compromisos, només van poder arribar fins a Cervera. La van fer corrent i amb un bon temps.

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s

%d bloggers like this: