una mica de tot arreu

“100 anys de futbol a Cervera” Museu Comarcal (3)

El  muntatge d’una exposició al Museu Comarcal forma part dels actes commemoratius que s’han organitzat al voltant de la celebració del Centenari de la pràctica de futbol a la ciutat de Cervera.

Aquest és el cartell anunciador de l’exposició que es presenta amb el nom de “100 anys de futbol a Cervera”

Es tracta d’una exposició de fotografies, material gràfic, videos, notícies a la premsa, trofeus, material esportiu…Es podrà visitar fins el 7 de gener de 2018 al Museu Comarcal.

L’espai expositiu s’ha encatifat de verd com si estessim dins d’un camp de futbol. La rampa porta a la planta inferior on hi continua l’exposició.

És molt interessant de visitar i les fotografies, especialment les dels jugadors, fan que entretenir-se reconeixent els cerverins que hi surten sigui un recorregut per uns anys ja llunyans.

Dins les vitrines s’exposen diferents records.

Alguns trofeus, tot i que mostren el pas dels anys, fa molta gràcia veure´ls. Cal dir que algunes d’aquestes copes tenen més de 90 anys d’antiguitat.

En aquest llistat s’hi troben els noms de tots els esportistes que durant aquests 100 anys han jugat a futbol a Cervera.

Cal saber el que cal fer en el cas de que algú s’hi trobi a faltar en aquest llistat. A baix a l’esquerra s’hi troba la informació.

La inauguració que va tenir lloc el dia 21 de setembre. Joan Prat, Regidor d’Esports, dirigeix unes paraules al public.

És el torn de Josep Aldomà membre de la comissió organitzadora d’aquest Centenari.

Ton Pedrós es dirigeix al públic també com a membre de la comissió organitzadora. 

Ton Pedrós i la directora del Museu, Carme Bergés, han estat els “alma mater” d’aquesta exposició.

Josep Riu Calvet, potser l’ex-jugador més veterà i també ex-president del Cervera, fent uns comentaris en la inauguració de l’exposició.

Assistents a l’acte d’inauguració.

 

Donant un tomb per l’exposició.

Per acabar d’arrodonir la celebració d’aquest Centenari encara falta el que serà el punt final: la presentació d’un llibre en el que ja s’hi està treballant.

El president del C.E. Cervera, Ramon Bernaus, Joan Prat, Regidor d’Esports i Jaume Rosich, Regidor de Cultura fan el recorregut per aquesta interessant exposició que és del tot recomanable de visitar.

Com heu pogut veure en aquests tres posts dedicats al Centenari del futbol a Cervera val a dir que tot el que s’ha organitzat ha fet que la celebració hagi estat molt lluïda i que l’assistència de públic ha sigut molt nombrosa.

 

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s

A %d bloguers els agrada això: