una mica de tot arreu

100 anys de futbol a Cervera. El sopar al pavelló poliesportiu (2)

En finalitzar el partit i els actes commemoratius tothom es va traslladar al pavelló polivalent on va tenir lloc un sopar de germanor que va reunir quasi 400 persones.

El pastís del Centenari feia molt goig.

S’hi podia veure un 100 que el coronava acompanyat de l’escut del C.E. Cervera i del logo dels 100 anys. Cadascun dels tres números era una espelma que aquest jove encén per la celebració.

A l’esquerra podeu veure una copa de la Champions que el Futbol Club Barcelona va cedir per presidir l’escenari.

La il·luminació del fons jugava amb els colors del Barça ja que havia estat el club invitat per aquesta celebració. De fet, en una de les taules del sopar, s’hi aplegaven un grup de veterans d’aquest club.

És el moment en que Ramon Royes, Paer en Cap, enceta el tram final de la celebració donant pas a l’entrega de reconeixements.

Comença per entregar els guardons als cerverins que en un moment o altre de la vida del C. E. Cervera havien estat Presidents. És al seu pare a qui fa la primera entrega.

En aquesta imatge es poden veure les autoritats acompanyant els quatre expresidents que queden en vida del C. E. Cervera i que van poder assistir al sopar:  Solé,  Royes,  Riu i Camps.

Ramon Alfonseda, com a president de l’Agrupació Barça Jugadors, es dirigeix al públic tot i deixant oberta la possibilitat de realitzar la Trobada Barça Jugadors a Cervera l’any 2019 quan la ciutat serà capital de la cultura catalana.

Fa entrega a l’actual president del C.E. Cervera d’un gravat del conegut pintor català Cuixart.

A continuació es ret homenatge als diferents responsables i equips de futbol de Cervera.

Aquí podem veure Òscar Villena, president de l’Escola de Futbol de Cervera i  Núria Morales representant de l’equip femení Cervera-Segarra.  Els acompanyen el Regidor d’Esports, Joan Prat, el Paer en Cap, Ramon Royes, el representant territorial de l’Esport a Lleida, Joan Segura, el president del C.E. Cervera, Ramon Bernaus i Josep Aldomà com a representant de la comissió que ha organitzat aquest Centenari

El representant de la Federació Catalana de Futbol, Sr. Jordi Teres, entrega una samarreta de la selecció al Paer en Cap de Cervera.

Aquest embalum és el transport que fan servir per traslladar la copa de la Champions. Un cop acabat l’acte la van guardar dins aquesta caixa per tal de tornar-la a deixar al seu lloc, al Museu del Barça.

Aquest jove tan eixerit, lo Pau de Pons, va tancar amb la seva actuació una jornada històrica per l’esport cerverí.

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s

A %d bloguers els agrada això: