una mica de tot arreu

40è Aquelarre. Any 2017. Ball de la Polla i Invocació (9)

Com cada any, tots els elements de foc, música i espectacle, després de la sortida de la Universitat segueixen pel carrer Santa Anna, carrer Major, plaça Major i carrer Santa Maria fins arribar a la plaça del Racó.

Cal recordar que l’any passat, degut a les obres de remodelació del centre històric de Cervera, aquest recorregut no es va fer. Enguany s’ha tornat a seguir amb la tradició tot i estrenant les noves vies.

A Cal Racó hi té lloc el Ball de la Polla que dóna per finalitzada aquesta impressionant cercavila. En aquestes imatges podeu veure com els diferents grups van arribant al seu destí.

A continuació, tothom que va voler, va gaudir amb el plat fort musical de la nit: La Pegatina. Aquesta coneguda formació musical va oferir un magnífic concert a la plaça Pius XII que estava `plena de gom a gom. També hi havia música en altres localitzacions, cosa que va permetre que la gent es redistribuís molt bé i sense problemes.

Cal recordar que el  jove de Cervera, Omar Llobet, és el tècnic de llums de La Pegatina.

La segona part de l’espectacle que té lloc a cal Racó és sempre la més esperada. Aquest any no va decebre. Un escenari que estava situada a l’hort de cal Llobet, es sumava a les torres on hi havia els músics i a la resta d’elements que formaven part de l’escenificació que, afegit a l‘intervenció d’una grua que feia voleiar un adorable personatge surant per damunt el públic, tot plegat va aconseguir que es gaudís amb un espectacle d’una gran bellesa que va acabar amb una magnífica entrada en escena del Mascle Cabró que es presentà damunt un animal, obra de l’artista cerverí Xavi Badia, que meravellà a tothom.

Aquestes fotografies meves no reflecteixen ni de lluny tot el que vam veure però poden servir per fer-vos una mica una idea parcial del que va ser. Tot sumat va resultar una posada en escena bellíssima.

El vaixell que havia impactat tothom a la sortida de la Universitat va tornar a surar per damunt la gent fent un grandiós efecte.

Aquests vistosos elements que també formaven part de la cercavila es van sumar a l’espectacle.

Les dues torres des d’on tocaven els músics feien molt goig.

Aquest bonic escenari elevat es veia a l’altre costat del carrer Sant Magí i, la jove Georgina Terribas que era la que feia giragonses damunt el gronxador, va fer una actuació impecable.

L’aparició del Mascle Cabró va impactar ja que anava cavalcant damunt una esplèndida béstia.

El joc d’apropament de la jove que voleiava damunt la plaça envers el Mascle Cabró va suposar unes imatges plàstiques bellíssimes.

Els focs artificials també van donar lluïment a aquesta Invocació.

Heus aquí el Mascle Cabró saludant a tothom i retirant-se per preparar l’escena final que clouria amb el Foqueral. Enguany va ser espectacular. El pressupost era alt en motiu de la celebració del 40è Aquelarre i es va notar. No disposo d’imatges d’aquesta cloenda.

 

 

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s

A %d bloguers els agrada això: