una mica de tot arreu

40è Aquelarre. Any 2017. Nit d’Aquelarre. Sortida de la Universitat (8)

Un dels moments més esperats de la nit de dissabte és l’espectacle i la sortida de la Universitat. Quan es va parlar de l’Aquelarre del Mil·leni ningú hi va trobar res d’especial, més aviat el contrari, en canvi aquest any que es celebrava el 40è aniversari sí que tothom quedà molt content ambel vistós i meravellós espectacle que es va poder veure des de la plaça Universitat.

Una vegada més la generositat de Jordi Prat, fotògraf cerverí, ens permet gaudir amb unes imatges excepcionals ja que ell, com tots sabeu té el seu establimentmolt ben posicionat per poder captar aquest espectacle així com també la sortida en el moment en que s’obren les portes del magne edifici.

Tothom quedà impactat amb la presència d’un vaixell pirata que, venint del carrer Santa Anna,  semblava que navegava emmig de la gentada que allí s’havia amuntegat per tal de gaudir amb l’espectacle. Fou fantàstic poder haver inclós aquest element que després el varem tornar a veure a cal Racó.

Ja podeu entretenir-vos en aquestes imatges en les que hi trobareu detalls difícils de veure segons el lloc on estàveu. En aquesta primera fotografia es veu una projecció de les que rebotaven contra la paret de la Universitat i que donaven un impacte fantàstic al conjunt.

Vaig tenir la sort de poder veure tota la baixada des d’un balcó del carrer Major. Us poso tres imatges del moment en que els Diables estaven a punt d’entrar en aquest carrer.

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s

A %d bloguers els agrada això: