una mica de tot arreu

Nadal 2016 als aparadors de Cervera. (4)

Fem un tomb per tal d’admirar en detall alguns dels aparadors de Cervera. Si tinc temps, miraré d’acabar de fotografiar els que hi ha pendents.

De moment però, anem a veure el de la botiga de roba Menta. La Mercè sempre té molta cura en presentar-los. Aquest any hem pogut veure com ha fet reformes al seu establiment. Han quedat molt bé i s’aconsegueix el que es buscava: que l’espai quedés més ampli. Per això l’aparador no queda separat de la botiga sinó que s’hi integra.

L’efecte que ha buscat en decorar aquest aparador és el de recrear un vestidor Les diferents peces estan col·locades d’una manera casual i, tot convida a posar-se-les per tal de vestir-se i sortir al carrer.

 

El detall que arrodoneix i explica l’objectiu és aquest rètol tan bonic que dóna un missatge ple d’encant.

a4

a5

Detall del bolso, que és molt bonic i de la col·lecció de polseres.

felic

A Sastreria Miret han fet servir el color vermell com a element destacat. Es troba als barrets del Pare Noel i a les boles.

a7

a8

A l’agència de viatges Over Bear travel també el vermell n’és el protagonista. Amb un bonic paper d’aquest color s’hi emboliquen regals que porten promeses de viatges.

a9

L’agència de viatges, Joster Travel, fa lluir el monument més representatiu de Paris que es destaca il·luminat amb llumetes de colors.

a1

Els aparadors de Joieria Codina són d’un gust exquisit. Amb un cert aire barroc, que ens recorda la manera de com treballen els famosos dissenyadors italians Dolce and Cabbana, val la pena entretenir-se a mirar-los per la quantitat de detalls fantàstics que s’hi exhibeixen.

Aquí teniu unes poques fotografies. N’hi ha molts més!!!! Aneu a fer-hi una ullada que tenen molt encant!!!a21

a22

a23

A l’establiment Ada, precioses peces de roba íntima presentades al voltant d’una bonica taula platejada, enamoren des d’aquest aparador, que fa molt goig.

a18

Els petits aparadors laterals mostren conjunts amb molt encant.

a17

A la Perruqueria Eva i Camí, després de l’ampliació, els hi ha quedat un aparador gran que han aprofitat per fer-lo lluir en clau nadalenca. Aquest delicada composició hi fa molt goig. Tot i que a la imatge no llueix com a la relitat ja que queda una mica confosa amb el fons. amb el fons. Aneu-lo a veure per tal de copsar-ne la bellesa i delicadesa.

a15

Aquest aparador de l’ecoperruqueria, Lidia Natural, ja vam endevinar que sempre faria goig perquè, des de l’Aquelarre, es va veure que la seva propietària tenia un gust exquisid. Per Nadal ha quedat del tot confirmat. Fixeu-vos com ha presentat el Naixement i el tres Reis.

b

A Perruqueria Lakers, la Paquita presenta, any rere any, una pessebre artístic fet amb elements variats. El d’aquest any l’ha fet amb taps d’ampolles de cava. Sempre enamora i acostuma a guanyar el primer premi al Concurs de pessebres en aquesta modalitat. Ja hi té el diploma que ho testifica.

p02

A la Floristeria Orquídia sempre hi trobem una infinitat d’objectes de regal molt ben buscats i triats. Detalls que enamoren.

a10

a12

Copisteria Travesser sempre dissenya uns aparadors que fan molt goig. Val a dir que les fotografies no reflexen la bellesa que representava aquest conjunt. L‘arbre, fet amb cartró, i embellit amb enganxines blanques i daurades, presidia l’aparador.

a14

Damunt una base d’encenalls que brillaven amb el reflex de la llum, hi havia unes boniques i imaginatives lletres de “Bon Nadal” que completaven aquesta decoració ideal.

a13

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s

A %d bloguers els agrada això: