una mica de tot arreu

Nadal 2016 als carrers de Cervera. (3)

Val a dir que per aquestes festes els comerciants de Cervera s’han esmerçat en la decoració i la posada a punt dels seus establiments i en l’organització de diferents activitats.  Llàstima que aquesta boira tan persistent ha fet que no es pogués gaudir massa de tot plegat.

Els establiments que van des del carrer Combat fins un tros més amunt lluïen uns bonics ninots de neu, cadascun d’ells diferent. Una ornamentació molt vistosa i manejable ja que, al vespre, es podia endreçar per tal de preser-var-la dels que els hi agrada destrossar les coses alienes.

pat

op

tor

El carrer Combat feia molt goig amb tot un reguitzell d’arbres plens de paperets en els que hi havia escrits desitjos. Una campanya molt bona per tal d’atraure possibles clients que, en cas de participar, entraven al sorteig de 100 euros. Qui rebi aquest premi pot estar ben content.

A més d’aquests arbres els establiments d’alguns comerciants i també de veïns estaven decorats i il·luminats amb encert.

En aquestes properes imatges ho podeu veure.

c6

c2

ar

cam

c3

c4

c5

b

Els comerciants de la plaça Sant Miquel i del carrer Santa Anna van unificar la seva decoració posant una bellíssima composició floral al costat del seus establiments.

co

li

a

Preciosa la bonica decoració de la casa que fa xamfrà amb la plaça Santa Anna. Feia molt goig!!!!

c7

c8

Al carrer General Güell també van decorar els establiments amb una composició floral en caire nadalenc i, a més, van organitzar tot un seguit de tallers. S’havia de participar en un mínim marcat i, aleshores, es tenia la possibilitat de participar en un sorteig amb uns bons premis.

ku

El comerciants del carrer Major han posat uns senyalitzadors molt atractius en els que es poden llegir els noms de tots els establiments que es troben en aquesta antiga via.

m8

m9

Alhora que han aprofitat per penjar, des dels balcons, grans caramels embolicats amb  papers de celofan de colors molt vistosos. Una proposta fantàstica!

m2

Ho han fet reciclant material ja que, el que se suposa que és el caramel, són ampolles de plàstic de diferent tamany.

m3

m4

m5

m7

ra

Per tant, no han faltat les ganes de fer coses per part dels comerciants de Cervera, que han organitzat i preparat diferents activitats per tal de captar clients i fer que les compres es facin en locals de proximitat.

 

 

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s

A %d bloguers els agrada això: