una mica de tot arreu

Cervera, Vila del Llibre. Oci i entreteniment pels infants (6)

Amb aquest post tanco la informació sobre Cervera, Vila del Llibre. Faig una mica de resumen del que ha suposat aquest muntatge organitzat per 6 persones que són les que han tingut cura de de tenir-ho tot a punt i que aspiren a crear una xarxa de Viles del Llibre amb l’objectiu de convertir la literatura en un motor que ajudi a desenvolupar diferents espais, bàsicament, la reactivació dels centres històrics de les poblacions.

En motiu de la celebració, Cervera va rebre 70 autors, 30 editorials i es van realitzar unes 80 activitats molt variades.

Tots i totes els que hi vam assistir en vam poder adonar de l’èxit que va tenir aquest esdeveniment. Per tant els promotors van assolir plenament l’objectiu que s’havien proposat i l’aposta de la Paeria de Cervera vehiculada des de la Regiduria de Cultura ha estat del tot encertada. Cal felicitar els responsables per haver apostat per una activitat en la que la cultura, els llibres i els seus autors han estat els protagonistes.

Caldrà ara i, de cara a l’any vinent, revisar les coses que cal retocar, Una d’elles com ja vaig explicar en els dos posts que els hi vaig dedicar ha de ser no incloure l’Art d’Akí en aquest esdeveniment, sempre consultant a la gent del barri i als artistes que hi participen. I l’altra podria ser espaiar una mica les activitats perquè sap greu perdre’n alguna de rellevant ja que, al cavalcar-se en horaris, no es pot estar en dos llocs. Sí que és important que hi hagi una programació molt completa perquè atrau més visitants però potser cal preveure espais més grans en presentacions amb molta gent. Quasi una hora dreta a l’espai de Sol Major, que va quedar insuficient, tot i escoltant un magnífic ponent es fa pesat.

Ara podeu veure unes imatges de propostes per fer un mos així com també l’apartat dedicat als més petits. Diferents editorials presentaven llibres pels infants però va ser a la plaça Major on hi tenien el seu lloc preferent.

Creperia i molt més…

e50bo

e49bo

Nous sug·geriments: foccacio de botifarra.

e22bo

a

Isabel Ferrer Solsona presenta els seus contes per infants.

vi8bo

Els més petits anaven trobant llocs per jugar-hi, tot i pintant.

vi10bo

El resultat final.

nens-1

A la plaça Major l’espai dedicat al Petit Príncep n’era el protagonista.

n2

vi15bo

El seu capgrós estava a la disposició de tots els infants.

n1

Els hi feia molta gràcia de posar-se’l!

n6

Agraeixo a Ramon Prats que m’hagi cedit aquestes imatges de l’espectacle dedicat al Petit Príncep.

Com podeu veure, el nombrós públic va gaudir amb l’encant d’aquest entranyable personatge.

ra3bo

01-bona

ra2bo

ra4bo

ra6bo

Els Amics del conte també hi van ser presents presentant un taller ben atractiu.

n8

bona

 

n3

Aquest espai, dedicat als més menuts, va tenir molt èxit durant les dues jornades.

n9

n11

vi14bo

n10

n12

Amb aquesta fotografia, en la que es pot veure la decoració de la plaça Major, dono per tancada tota la informació sobre Cervera, Vila del Llibre. Han estat moltes les visites a aquests posts que han informat de l‘èxit d’aquesta iniciativa.

 

 

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s

A %d bloguers els agrada això: