una mica de tot arreu

Cervera, Vila del Llibre. Els comerciants de casa nostra (5)

En aquest post podreu veure com tots els comerços i establiments del carrer Major gestionats per la gent de Cervera van presentar les seves millors ofertes. Tot plegat feia molt goig i seria ben important que aquesta iniciativa incidís, al llarg de l’any, en visites a aquest centre històric que repercutirien en les vendes del comerços que s’hi troben.

L’aparador de Les Voltes, establiment gestionat per l’artista Bea Barrientos, ambientant amb llibres i objectes de producció pròpia.

vo

Ella havia creat aquest petit record en motiu d’aquesta diada.

vi21

Un establiment de propietat privada que va enamorar tothom. Aquí s’hi van realitzar diferents actes

e40bo

Com aquesta presentació d’un llibre de la Editorial Meteora, propietat de la cerverina Dolors Sarries, que podeu veure a la dreta de la imatge.

vi1

Els responsables de Llibreria Universitat tenien una parada oferint el gran ventall de llibres que es poden adquirir al seu establiment.

vi2

La Cerverina d’Art ens ha sorprés amb un nou element a la seva galeria. Aquests bonics llums que queden ideals amb la porta de tipus modernista.

e52bo

Una magnífica exposició d’Ex Libris amb la temàtica del Quixot omplia parets i vitrines en una especial i original exposició que es podia visitar a La Cerverina d’ Art, una galeria gestionada per Pilar Porredon i Xago Serrano.

e5

e6

Davant la Casa Dalmases es servia la cervesa artesana que s’elabora en aquest espai.

e48

Jordi Lloberas presentava productes que es poden trobar al seu establiment “La Moderna”. Un bellíssim espai que també va acollir activitats vinculades amb el món dels llibres.

e17

e16

L’Obrador Kok que porta Tomàs Esteve oferia aquesta bonica perspectiva. Es podia veure com es treballava en l’elaboració de diferents productes.

vi19

Isabel Ferrer Solsona, nebota néta del poeta Josep Solsona, i ben coneguda a Cervera per ser una excel·lent artista i ilustradora, presentava un recull de contes en els que ha col·laborat.

vi8bo

Així com també l’edició d’un bonic treball amb poemes del seu oncle-avi, Josep Solsona.

e24

L’antiga panaderia Valls del carrer Major que ara porta el nom de Botiga de pa “La Canaleta” ven el pa que es fa a l’obrador Kok i a més, cada dia, ofereix un pa diferent procedent de diferents forns de fóra Cervera.

e26bo

Antiguetats és un bonic establiment que va col·laborar amb aquesta Vila del Llibre i que, com el seu nom anuncia, es dedica a la venda de petits, mitjans i grans objectes que ja tenen els seus anys.

La Cafeteria-Llibreria Tastalletres presentava títols variats, entre ells “Pan de limón con semillas de amapola”

e29bo

La seva autora, Cristina Campos, va passar a fer promoció del seu llibre al lloc que la Ramona del Tastalletres tenia la parada.

e8

La Llibreria Cucafera va ocupar aquest bonic espai d’uns baixos del carrer Major.

e30

A Carnisseria Imma també van potenciar els llibres però, en aquest cas, es tractava de llibrets de llom, molt propis del negoci.

e32

e34

e36bo

e33

Sol Major va ser una altre lloc on es van fer presentacions de llibre.

vi13

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s

A %d bloguers els agrada això: