una mica de tot arreu

Cervera, Vila del Llibre. El Museu del Blat (3)

L’estrella de totes les instal·lacions, sense cap dubte, va ser la reconversió que s’havia fet de l’antic Museu del Blat en “Els encants del llibre”.

Un espai que, en el seu temps ja havia fet molt goig i, que presentava una gran quantitat d’objectes vinculats amb el món rural. Es va desmuntar i catalogar tot el material per tal de guardar-lo ja que semblava que en aquest edifici s’hi faria una obra important. L’obra no es va fer i va quedar aquest bellíssim espai en desús.

Ara, aprofitant l’avinentesa del nomenament de Cervera, Vila del Llibre, s‘ha recuperat tranformant-lo en el lloc on s’hi han enmagatzemat una importantíssima quantitat de llibres i,al que se li ha posat el nom, com he dit abans, de “Els encants del llibre”.

Tota la gran quantitat de gent que hi va passar durant aquests dos dies, va quedar meravellada de com havia quedat. Ara, el que toca, és veure com es gestiona per tal de que cada setmana se’n pugui fer ús.

Tothom qui vulgui comprar llibres de segona mà, només cal que busqui pels nombrosos prestatges on, perfectament ordenats i classificats, en trobarà de tota mena. I a un preu del tot assequible.

Passeu a fer-hi una visita.

b4

 

b5

b6

b10

b11

b13

b14

b15

b16

b17

b20

b21

b22

be7

Com heu pogut veure llueix meravellós. 

Cal esmentar que, procedent del fons de l’antic Museu del Blat, molts dels objectes que s’han integrat en aquesta nova iniciativa, a tall de decoració, s’han tornat a posar al lloc on estaven. Tots porten l’etiqueta que, en el seu moment se’ls hi va posar per tal de tenir-los ben arxivats.

En aquestes properes imatges en teniu una mostra.

b3

b9

b12

b23

be8

L’objectiu d’aquest espai són la lectura i la venda de llibres. Aquests prestatges plens de volums donen fe del que ha de representar de cara a tots i totes les persones que ho visitin.

b18

b19

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s

A %d bloguers els agrada això: