una mica de tot arreu

Fira de Sant Isidre. Dissabte a la tarda. (1)

“Al maig cada dia un raig”. La saviesa popular sempre l’encerta i quasi bé, un any sí i l’altre també, la pluja és una visita més a la Fira de Sant Isidre.

La tarda del dissabte va ser ben reexida i va permetre realitzar totes les activitats programades. Pel que fa a la Gimcana d’en Galderic, que ja s’ha convertit en un clàssic, la participació va ser nombrosa i, pels carrers de Cervera, no paraven de passar grups a la recerca de tot el que els hi demanàven. Pel que es veu tocava portar una senyera i, aquestes quatre jovenetes, la feien servir de capa.

fi15bona

fi16bona

Ara ens passejarem per la part de fóra del recinte firal ja que les activitats programades pel dissabte a la tarda van tenir lloc al passeig de davant el poliesportiu.

Hi va haver tres grups de castellers: els Margeners de Guissona, un grup d’Andorra i un altre de Berga. En algun moment, ens van fer posar l’ai al cor. Quan veus els menuts, especialment l‘anxaneta, enfilar-se tan amunt, tothom està una mica esporugit i més, en el cas d’aquest dia, que els braços que fan pinya i que aguanten el castell no sobraven.

fi2

fi3

fi4bona

fi5bona

fi6bona

fi7bona

fi8 bonafi9bona

Tot  el passeig estava ple de parades en el tram més proper al començament i,…

f1

…i, a continuació, ja s’hi vein les atraccions. Aquestes joguines gegantines són el plat fort de la fira pels infants i els joves. Llàstima que l’endemà a la tarda va ploure i, el disgust dels usuaris va ser important, però ho va ser més el dels propietaris que veien com se’ls hi esfumaven els guanys que haurien pogut fer. Coses de la vida!!!!

fi10bona

fi11

fi12

Retornant cap a la zona on els castellers van actuar, encara els darrers, s’esmerçaven per tal d’assolir els objectius. Sempre és gratificant veure actuacions d’aquestes tan pròpies de Catalunya, de casa!

fi13

Ja fóra programa, un grup força nombrós d’espectadors, ens vam quedar bocabadats amb l’actuació espontània d’un grup de joves de diferents nacionalitats que van fer un concert que, tal com he esmentat primer, no entrava dins la programació de la Fira.

 

fi17

fi18

Ja s’estava fent fosc i les persones es veuen una mica a contrallum. Van estar genials i tothom els aplaudia i animava a continuar. No he pogut saber ni com es deien!!!!! Però van ser una molt bona sorpresa i millor tancament del dissabte de Fira de Sant Isidre 2016.fi19

 

 

 

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s

%d bloggers like this: