una mica de tot arreu

Jodima, una botiga fantàstica a Cervera!

És un motiu de satisfacció veure com persones emprenedores creen el seu propi negoci. Tots sabem que la botiga Patufets era sinònom de qualitat, moda i bon gust. Les desfilades que havien fet al llarg dels anys, esdevenien entranyables, i els i les models lluïen d’allò tan bé. Fa un temps que aquest establiment ja anunciava el tancament per la jubilació de la seva propietària, Rosa Sanvicente, a qui desitgem des d’aquest blog que gaudeixi amb el temps lliure de que disposarà ja que tots sabem que una botiga té uns horaris força intensos.

Palmira Esteve ja feia uns set anys que treballava als Patufets. I ara, ha estat ella la que ha entomat la direcció de la nova botiga. Una botiga que segueix treballant amb la venda de roba i complements pels més menuts i pels juniors.

El passat dia 19 de febrer va tenir lloc la inauguració. L’espai ha estat totalment reformat i la decoració és de 10. S’ha combinat el gris amb el blanc, que queda elegantíssim i, alhora, alegre i modern. El mobiliari emprat juga amb aquestes tonalitats amb un acabat decapat. La paret del fons queda coberta per un mirall de grans dimensions que, a més de ser molt útil per mirar-se com queda la roba, recull la llum del carrer i dóna una sensació de grandària a l’establiment. Tot i que ara ha quedat més petit, al fer-hi una porta per pujar al pis superior, la habilitat  que s’ha emprat en la decoració fa que quedi perfecte.

JO 2

Hi ha dos aparadors que fan molt goig. Els complements que s’exposen al dels nens de Primera Comunio són exquisits. Hi ha una diadema de flors amb una cinta de puntes per lligar-la que és per entreteni-se a mirar-la i unes sabates amb un disseny i uns detalls preciosos …Passeu a fer-hi una ullada encara que no us toqui d’aprop el tema d’aquesta festa!

1 bona

Els maniquís són d’aquests de l’últim crit i força realistes…

20 bona

El vestit que porta la nena sembla tret d’una escena d’un altre temps…

milloe

Ja que la cosa va de festa, en aquestes properes imatges podeu veure diferents peces per celebracions, fetes amb encant i per diferents edats.

17 bona

finera

27 bona

Aquesta és la part de la botiga dedicada als més petits.

JO 21

Les fotografies enganyen pel que fa al contrast entre el gris i el blanc i, especialment, per la textura i acabat del mobiliari. Cal veure-ho directament per copsar l’elegància de la combinació!

JO 18

JO 16

En aquesta banda, entrant a mà esquerra, hi ha roba pels juniors. Tenen talles fins els 16 anys.

JO 19

JO 9

JO 12

JO 14

Ens vam fixar, el dia de la inauguració, que estava de gom a gom, en la roba exposada i  hi havia peces molt modernes, actuals i dissenyades amb molt gust.

JO 15

JO 3

L’endemà encara quedaven els rams de flors com a record de la lluïda inauguració. No és el meu cas tastar massa llepolies, pel tema del colesterol, però s’ha d’esmentar que van servir uns canapés exquisids. Tothom es preguntava  com estaven fets: uns gustos especials, uns tocs d’herbes que hi donaven un sabor original i una textura que se’t desfeia la la boca.

En aquesta imatge vèiem com una “clienta” joveneta s’emprova justament un dels conjunts que havíem admirat a la vígília. Li quedava fantàstic!

JO 24

L’aspecte que ofereix aquesta renovada botiga al vespre, ens fa adonar del bé que ha quedat. Desitgem a la Palmira que tingui molt èxit i la felicitem ja que endegar un negoci amb tan encert i entusiame és un valor afegit i, a més, així hi haurà una continuïtat amb els aparadors de Patufets que tants anys havíem admirat i que, amb la persiana abaixada, hagués quedat molt trist.

Només em queda explicar el perquè han posat aquest nom a l’establiment. La Palmira i el seu marit, Josep, tenen tres fills que es diuen: Joan, Jordi i Marc. Han agafat síl·labes de cadascun d’ells i han creat aquest nom ben original i curiós: Jodima. La O queda destacada en blau perquè el cognom d’ells és Ortega. Tot un enginy que fa molta gràcia de descobrir!

Està a l’Avinguda Catalunya, 31 i el seu telèfon és el 973531882

jodima

 

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s

A %d bloguers els agrada això: