una mica de tot arreu

Cursa Sant Silvestre 2015

Pel que fa a la tradicional cursa de Sant Silvestre, aquest any, hi va haver alguns canvis. En primer lloc, l’ubicació, que es va traslladar de la plaça Major a davant la Universitat. En la darrera edició s’havia fet al matí i, enguany, es va programar per les cinc de la tarda. Un altre canvi significatiu, que no té res a veure amb l’organització, va ser el temps. Sempre la boira i el fred l’acompanya i el passat dia 31 no hi va haver ni una cosa ni l’altra. La cursa, no competitiva, va seguir un recorregut de cinc kms. pel centre de la ciutat.         

Els Fondistes de Cervera, entitat que té cura de l’organització, segueix mantenint l’aspecte solidari d’aquesta cursa i recomana que cada participant porti una joguina per entregar després a Creu Roja que és l’entitat que té cura de repartir-les. Aquest any s’ha afegit un nou tema de solidaritat que ja s’explicarà al final del post.

ss 2

La família hi participa: uns prenent part a la cursa, un altre com a representant de la Regiduria d’Esports i, la resta, de públic.

ss 1 bona

Grup d’amics i familiars. Els més joves ja segueixen les petjades dels grans!

ss 11

Presentant i explicant.

ss 23

Posicionant-se per la sortida.

ss 21

Aquest pare que porta el seu fill al cotxet hi és per un motiu molt important.

ss 22

Un centenar de participants estan aplegats esperant el tret de sortida. Preparats

ss 20 bona

Ja!!!!

ss 18

ss 17

ss 16

ss 15

Els participants van arribant. En aquesta imatge veiem Jaume Fort, un dels corredors històrics de la nostra ciutat.

ss14

Tothom va arribant mentre ja enfosqueix.

ss 12

ss 13

Cal felicitar als Fondistes de Cervera per l’organització de la Cursa de Sant Silvestre des de dues vessants: l’esportiva i la solidària. La recollida de joguines és una important iniciativa. També cal felicitar Creu Roja de Cervera que és l’entitat que fa possible vehicular l’objectiu de que cap nen es quedi sense joguines. Felicitats a ambdues entitats!!!!!

ss 5

Passo a explicar el perquè de la presència d’aquest  pare foraster que porta el seu fill al cotxet. El nen, que es diu Pol, té una malàltia s’aquestes que en diuen poc usuals. Com podeu llegir al pot on s’hi podien dipositar donatius, el nom és Hiperglicèmia no cetòsica.

ss 6

Aquest senyor es va posar en contacte amb el Regidor d’Esports que va parlar amb els Fondistes de Cervera. Ells van acceptar la proposta. Resulta que participa en curses en diferents pobles i ciutats i això li permet reunir diners per ajudar a la investigació sobre aquestes malalties rares. Aquesta iniciativa s’anomena “Proyectopol”, que és el nom del nen que té la malaltia. (http://www.proyectopol.com).

ss 7

A part de fer un donatiu, també es pot col·laborar amb la compra de samarretes. Una propòsta fantàstica portada a terme per un pare lluitador i conscienciat. 

ss 8

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s

%d bloggers like this: