una mica de tot arreu

L’Associació de Pessebristes presenta l’exposició nadalenca

Com cada any, i ja són uns quants, l’Associació de Pessebristes de Cervera i comarca organitza una exposició a Sant Joan Degollat. L’acte d’inauguració s’aprofita per presentar el cartell que, cada any, i d’una manera desinteressada dissenya Xavi Miret.

També es presenta el retallable que s’entrega a tots/es els que s’apunten al Concurs de Pessebres.

En aquesta propera imatge podeu veure el cartell. Com tots els dissenys d’aquest artista és original, creatiu i, en aquest cas, amb un toc infantil que ve donat per l’entremaliadura de l’angelet.

cartell

Aquest és el retallable presentat per aquesta edició. Cada any s’encarrega a algú per tal de que en faci el disseny. Enguany la artista cerverina Alba Cuñé és qui n’ha tingut cura. Com ha fons ha fet servir un antic paisatge de Cervera, cosa que dóna molt encant al conjunt. Les figures acaben de completar aquest treball tan encertat.

pes 4

pes 2

pes 3

Retallant i muntant.

sa 02

El motiu principal de l’exposició eren el conjunt de magnífics pessebres en format diorama. En aquesta imatge en podeu veure uns quants. Es van disposar a l’alçada adient per tal de poder-ne gaudir amb comoditat i no perdre detall. Tots eren preciosos!!!!! pes 5

sa 12

Una vegada més, per fer que als nostres infants els hi agradi fer pesebres, se’n trobaven un al mig de l’espai expositiu amb el que podien manipular les figures i fer el seu propi muntatge.

sa 11

sa 13

El Pessebre de les Escoles, que s’anomena així perquè és el que fan els i les alumnes dels diferents centres educatius té molt encant. Abans s’exposava als baixos de l’edifici de la Paeria però, integrat dins l’exposició, queda més còmode de visitar i més arrecerat de les inclemències del temps.

Com podeu veure en aquestes fotografies les figuretes són una monada. Fixeu-vos en els detalls que no n´hi falten.

sa 5

sa 23

sa 14

pe 1

pe 10

pes 1

pes 6

sa 2

sa 4

sa 22

sa 21

sa 3

Tot i que el plat fort de l’exposició eren els diorames, la mostra, es completava amb l’exhibició d’uns quants pessebres fets amb ferro. Observe-los i veureu el creatius que són i el i ben fets que estan.ferro 1

ferro 2

fe 4

fe 2

 

 

 

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s

%d bloggers like this: