una mica de tot arreu

Aparadors Nadal 2015 (4)

Aquest aparador d’Oxigen, que cada any admirem pel bon gust amb que la Montse en prepara la presentació, resulta que està fet de cara a la tardor i enguany com que aquest Nadal té més de tardor que d’hivern s’ha aprofitat per deixar-lo així esperant fer el canvi quan vingui el fred. Com podeu veure, és preciós: dissenyat amb una delicadesa extraordinària i un gust exquisit, com sempre en tot el que gira al voltant f’aquest establiment.

oo 1

image2

A l’interior de l’establiment sí que la composició nadalenca dóna la benvinguda a les i els clients.Tot un detall ben exquisit!

a 16

Sastreria Miret ha presentat uns aparadors molt ben decorats: tant els de la botiga del carrer Santa Anna com els de davant la Universitat. Els elements més destacats són un conjunt de garlandes plenes de motius nadalencs vistosos i alegres.

a 02

Aquí els podeu veure en detall.

a 7 boooo

a 08 bona

Construccions Codina decora amb cintes i boles un extrrem de l’aparador. Des d’allí ja es veu una gran fotografia

a 34

… de l’interior de l’església de Sant Antoni després de la magnífica rehabilitació de la que ha tingut cura aquesta empresa.

a 33

A Xarcuteria Pere Vilá un preciós pessebre i un arbre molt lluït  són els protagonistes de l’aparador. Fan molt goig, especialment de nit, amb el pampallugeix de les llumetes de color.

a 10 bona

a 11 bona

Esdevé tota una sorpresa trobar-te amb aquest parell de grans aparadors tots ben nevats. La originalitat ve donada pels espais sense neu que permeten endevinar el que s’amaga al darrera. Molt original!

a 24 bona

Són els aparadors de Mobiliari Cervera.

a 25 bona

Al carrer Travesser trobem l’establiment de la Carme que també s’afegeix a l’ambient nadalenc amb una decoració delicada i molt ben combinada.

a 12

a 28 bona

Al mateix carrer Copisteria Travesser ofereix una proposta engrescadora. Amb un tou de flocs de neu al davant el cartell l’anuncia.

a 29 boba

Copisteria Travesser ofereix molts serveis i, un dels destacats, és la possibilitat de facilitar encàrrecs amb dibuixos troquelats per enganxar damunt el vidre. Aquest arbre fet amb flocs de neu, i que conjunta perfectament amb l’aparador, és una bona mostra per veure com queda el resultat final d’aquests tipus de treballs.

a 30 bona

En aquest aparador estret i allargats’ha resolt molt bé la manera de decorar-lo. Es troba al Forn de Pa Valls. La jove que el gestiona és una artista i això es nota en la manera de presentar els diferents elements que s’hi han col·locat. M’ha encantat!

a 7 bona

En aquestes imatges no es copsa la bellesa del conjunt ja que, al fer-les de dia, els reflexes les malmeten, especialment en aquesta darrera. Aneu a veure-ho i us adonareu de la gràcia que té. Cadascun dels detalls tenen un encant!

40 a6

Al mateix carrer Major trobem una altra botiga a la que li donem la benvinguda ja que fa poc que ha obert les seves portes. Es tracta de La Moderna que gestiona Jordi Lloveras. Properament des d’aquest blog se li dedicarà un post. A l’aparador, preparat per aquestes festes hi destaca un tió molt especial que fa molt goig, envoltat de tot un seguit de productes de qualitat.

a 8 bona

a 9

A Calçats Martí és tradició decorar els aparadors sempre amb molt gust. Aquest any els presenten com si fossin uns gran regals de Nadal embolicats amb una cinta llarguíssima que en horitzontal i vertical va ressegint la paret del fons.

a 37

Hi destaca calçat de qualitat, com aquest de la imatge, d’una marca de prestigi.

a 38

Merceria Riera, establiment dedicat a la roba íntima i a merceria presenta uns aparadors molt vistosos i elegants. Peces especials queden emmarcades en platejat per tal de que llueixin al màxim. Tot el conjunt queda potenciat pel punteig de les llumetes que pampallugueixen.

a 31

a 32

Aquest quart post dedicat als aparadors queda tancat amb la tenda dedicada a Marc Márquez. Un petit detall nadalenc sóna pas a aquesta moto tan emblemàtica.

a 03 bona

Duess peces dissenyades amb molt encert acaben de completar la decoració nadalenca d’aquesta botiga tan espectacular.

a 04 bona

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s

A %d bloguers els agrada això: