una mica de tot arreu

Aparadors Nadal 2015 (3)

En aquest tercer post dedicat als aparadors de Nadal seguim veient com tothom s’esmerça per tal de presentar el seus productes de la millor manera possible.

A Ada, roba íntíma tobrem, entrant a mà dreta, uns expositors prepararts amb molt encant.

apa 3 11 bona

El que destaca, i molt, són aquesta parella de figures que són els protagonistes de l’aparador principal. Ens recorden a una maniquís d’altres temps. Són preciosos. Fan molt goig acompanyant el bonic arbre de Nadal. Sovint els reflexos dels vidres dels aparadors fan una mica la guitza, en aquestes imatges i en altres, però és una mica difícil d’obviar-los.

apa 3 8 bona

Aquí els podeu veure de més a prop. L’expressió de l’adult és de bonhomia i esperança i el perfil de la nena és tot un encant. No us perdeu els detalls del vestuari!

ada

A l’aparador d’Estètica Laia podem veure com, penjat al final de l’arbre, es presenta un Val de regal. Aquesta és una possiblitat que cal tenir en compte i que ofereixen molts establiments de serveis.

apa 3 1

Un esplèndid arbre de Nadal presideix l’aparador d’aquest conegut establiment.

apa 3 bona

A Fotografia Gómez podem gaudir amb unes grans postals de Nadal en les que els infants en són els protagonistes. Imatges, en color i en blanc i negre, transmeten la màgia d’aquestes festes.

apa 3 15

Els més menuts resulten entranyables com a protagonistes dels calendaris pel proper any. Un bon regal!

apa 3 16

Els bancs i caixes acostumen a tenir poc cor. La Caixa, al carrer Combat, presenta un bonic arbre de Nadal per a gaudi dels seus clients mentre esperen el seu torn. Per aquestes festes, fins i tot aquestes entitats s’humanitzen.

apa 3 14

Unes branques despullades de fulles apareixen vestides amb unes boniques llumetes de colors. La neu, que aquest any s’ha allunyat dels nostres paisatges, la trobem als aparadors d’aquest establiment.

apa 3 19 bona

Acompanyada d’unes llumetes que li donen encara més encant, aquests blanquíssims tous de neu, fan costat als conjunts de carrer i de festa. Som a la tenda de roba Andrea.

apa 3 20

Un espectacular i vistosíssim arbre de Nadal vigila un aparador ple de joguines a Mundijoc.

apa 3 30

Aquesta muntanya de joguines s’ha embolicat tota en paper de celofan. Al ser transparent, permet veure tot el que hi ha. Una molt bona idea!

apa 3 31

Molt bona també la idea de Materials per la construcció Beleta en presentar l’habitual pessebre damunt un tou de “pellets”, acompanyats d’uns sacs amb els que es comercialitzen. D’això se’n diu aprofitar amb molta gràcia la doble vesant decorativa: el record de les festes i a la publicitat.

apa 3 18 bona

Tot i que la informàtica és cosa tècnica a SXInformàtica han barrejat en el seu aparador nadalenc elements referents a l’estació de l’any. Uns elements que, aquest any, amb la calidesa del clima, no veurem.

apa 3 22

A Orquídia trobareu una gran quantitat d’elements decoratius per la vostra llar o establiment.

apa 3 23

Al costat d’un gran arbre blanc i, al voltant d’una taula, un conjunt d’objectes ben seleccionats, fan que sigui fàcil triar peces elegants i de disseny.

pa 3 25

Aquesta aparador de la perruqueria Estils, al carrer Rondas, té dues lectures: la  decorativa i la participativa ja que l’han apuntat al Concurs de Pessebres en la modalitat artística. Paquita Lara, cada any en sorprén amb la seva habilitat i la seva mà per realitzar treballs delicats i minuciosos. El pessebre d’enguany l’ha fet reciclant oueres i amb els protagonistes en clau de fer país. Observeu com les figures principals van habillats amb el típic vestit català. Pel que fa a la Mare de Déu els detalls que llueix donen fe de l’habilitat de l’artista.apa 3 6

apa 3 4

No deixeu de visitar aquest aparador i aprofiteu per portar-hi els vostres infants!

apa 3 5

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s

%d bloggers like this: